Krybben er tom

Det er et historisk vendepunkt, lød en overskrift i Dagbladet Information. Det handlede om klima, men det burde være historien om sektorformanden for HK Privat, Simon Tøgern, der på Facebook skrev ”BOYKOT DANSK FLYGTNINGEHJÆLP“. Grunden var at Dansk Flygtningehjælps formand Andreas Kamm havde foreslået indslusningsløn til flygtningene og det kunne Tøgern jo godt gennemskue som løndumpning af danske ansatte. At dumpe lønne er ufint i forhold til at hæve skatten, men for lønmodtagerne er forskellen den samme, hvorfor de vandrer mod de borgerlige.

Det er endelig gået op for en fagforeningsboss at hans medlemmers interesser er truet af de mennesker, der gør hans medlemmers nabolag utrygge. Det lurede fagforeningerne også i starten af tresserne, hvor de var fremmedarbejdere. Men tidens retorik ændrede sig og kampen for anti-racisme blev uimodståeligt lækker i sit manglende indhold.

Meningen for dansk flygtningehjælp er at hjælpe flygtninge til Danmark. Jo flere jo bedre, der var aldrig nogen grænse. Dansk Flygtningehjælp ser kun flygtningenes behov og ikke nationens. Så hvad var fagbevægelsens støtte til en horde af kulturfremmede lønpressere så andet end at besmykke sig med falsk godhed. Var det blot for nemt at dele medlemmers penge ud til hvad som helst, hvis man i medierne kan fremstå som et godt menneske? Når man råbte på solidaritet med fremmede folkeslag så betød det alligevel intet. Man havde tænkt sig en begrænset mængde brune mennesker, som man kunne spejle sit selvbillede i, men man vil altså ikke tage den fulde konsekvens af solidaritet, nemlig at køre hele landet i sænk, som de lande emigranter kommer fra. Fagforeningerne har taget sig godt ud ved at kaste medlemmernes penge efter humanitære organisationer, noget for noget og den første er altid gratis. De har næret slangen ved deres barm. Men nu er sponsorerne af godheden i direkte konflikt med godheden selv.

Hermed er venstrefløjen næsten officielt nået til skismaet mellem socialisme og fællesskab på den ene side og på den anden side multikulturelisme. Så længe man syntes at have råd kunne man forene kræfterne i et fælles moralistisk angreb på, ja alt. kvindekamp var klassekamp blev udvidet til alt fra Israel, til flygtninge til ligestilling til muslimer til miljø til lønmodtagere til offentligt ansatte til antiracisme og fanden og hans pumpestok. Nationen betragtet via staten virkede som om den kunne klare det hele så langt den var noget værd overhovedet at bevare. Men ak, der lå hele tiden en konflikt for nationen og dens stat er også alle de lønmodtagere der ikke har forstået at penge er en cirkulation og samfund en daglig øvelse. Man kan ikke bare skrive højere skatter ud til de rige og man kan ikke bare åbne sine hjerter. Realiteterne kan ikke længere skjules, og 17.000 flygtninge, der skal “integreres” næste år er “næsten umuligt” siger formanden for Kommunernes Landsforening. Men der kommer flere end 17.000, mange flere, så det bliver umuligt , helt umuligt - og regningen skal alligevel betales.

3 Kommentarer »

 1. Gentagelse af det tidligere sagte.

  DE RIGE HAR KUFFETER !!

  Skatten har faktisk en øvre grænse, dermed har humanisme, solidaritet også en øvre grænse. Eksport og valuta indtjening har ingen øvre grænse, men det forudsætter løn- og produktivitets-konkurrence evne. Dvs. jo dyrere ens løn er pga. energi afgifter, skat, punkt afgifter, m.m. ja jo mindre er man i stand til at konkurrere.
  Dette betyder igen at jo flere udgifter staten påtager sig f.eks. import af ikke arbejdedugslige muslimsk overskuds befolkning, ja jo dårligere bliver ens lønkonkurrence-evne og jo mindre eksportere man og jo færre valuta indtjeninger har man. Dette betyder igen, at man for en mindre velfærdsstat, da man ikke har penge til alle de produkter og mennesker der er nødvendig for at drive dette.

  Det ovenståendenede er ikke forståelig for personer der stemmer; De Radikale, Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten og Alternativet.

  At der er en fagforeningsmand der nu tænker nogle selvstændige tanker lyder vidunderliget dejliget, men også noget utroværdiget. Der går sikkert ikke lang tid før han er banket på plads, og har fået vasket sin mund med anti-racistisk sæbe.
  Socialdemokratiet er de store forræder i dette spil, som Morten Uhrskov Jensen blotlagde i “Et delte folk”, men det bliver dette partis vælgere og medlemmer, der størst og først kommer til at mærke effekten af det multikulturelle samfund.
  mvh.
  Historyman

  Comment by Historyman — December 13, 2015 @ 2:47 pm
 2. “DE RIGE HAR KUFFETER” Ja, det er vel essensen af perspektivet. Sverige og England mærker det, der foregår en udvandring af den øvre middelklasse.

  Comment by Drokles — December 14, 2015 @ 3:10 am
 3. På den ene side er det økonomiske aspekt skræmmende - man har længe kunnet se det komme -, på den anden side er det virkelighedens kalden på et folk.

  Comment by Henrik True — December 16, 2015 @ 5:40 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress