Negerhistorie

Jeg dvælede lidt ved de amerikanske universiteters sørgelige tilstand i et par posteringer universitet i Missouri. Viden og rationalisme er fortrængt af politisk korrekt moralisme, der forudsigeligt er metastaseret ud i absurde selvmodsigelser. Et centralt begreb for denne del af ‘campusradikalismen’ er ideen om et ’safe space’, et rum hvor den studerende ikke konfronteres med ord, ideer, udtryk eller tanker af nogen art, som kan bringe den studerende følelsesmæssigt traumatisk ud af balance, hvilket gælder den verderstyggelige sandhed. Selvfølgelig er det for at bekæmpe et væld af fobier og ismer der er blevet så slemme at man end ikke kan dokumentere dem. Men man ved de er der og med racismen er det blevet så slemt at det krævedes et “black only healing space” som Truth Revolt kunne fortælle

Activist Steve Schmidt tweeted that the militant group Concerned Student 1950 were “asking white allies to leave.”

The Blaze writes, “Prominent Black Lives Matter activist Johnetta Elzie seemingly confirmed those with Caucasian skin were asked to leave the area, tweeting that the group had created a ‘black only healing space for the students to share, decompress, be vulnerable & real.’”

En time i selskab med demonstranter, der med tårer i øjnene og grøde i stemmerne bekræfter hinanden i alvorligheden af den kamp ingen andre kan se. Vanviddet stikker dog klart i øjnene, men sært underholdene er det

Og så er der virkeligheden, som er lige så sørgelig som universiteterne

3 Kommentarer »

 1. Er du en hardcore korrespondent på den yderste frontlinje? Har du faktisk SET den samfulde hele time af video #1?

  Alt over tre minutter aftvinger min dybeste respekt. Selv holdt jeg kun til ca. et.

  Comment by Claus K. — November 30, 2015 @ 3:20 pm
 2. Forstås.

  Comment by Henrik True — December 1, 2015 @ 4:20 pm
 3. Nej, ikke helt :-) Noget af tiden kørte den bare i baggrunden, mens jeg beskæftigede med med noget andet og så slog jeg lidt ned her og der. Men det bliver faktisk mere og mere morsomt fordi de så længe kan opretholde så intens en selvretfærdighed uden at se ud til at kede sig. Følelserne er uden på tøjet i en hel time!

  Comment by Drokles — December 2, 2015 @ 8:09 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress