Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Medierne mod danskerne


Medierne mod danskerne

Diverse — Drokles on September 16, 2015 at 7:03 am

Mikael Jalving skriver glimrende i Jyllands-Posten

Det kan godt virke overraskende, men Danmark er på blot en uge blevet et slags Minisverige. Anført af en borgerlig regering, som skridt for skridt fjerner sig fra det Danmark, du var så naiv at tro, du kendte. Danmark skal med statsminister Lars Løkke Rasmussen ”måles på”, om vi tager en ”fair andel af migranterne”, som han skal have sagt i tv søndag aften. At værne om Danmarks værdier og interesser er ikke længere det bærende motiv. Til trods for hvad Inger Støjberg siger, annoncerer og gentager er det ifølge hendes chef omverdenens øjne, der vejer tungest. Vort internationale omdømme. Læs evt. hans bovlamme kroniki dagens JP, og må jeg så anbefale en cykeltur og en skefuld Möllers Tran bagefter? Det tydeligste symptom på forsvenskningen af dansk indvandrings- og flygtningepolitik er den generelle afpolitisering af det brændende emne. Flygtningekrisen er reduceret til et logistisk problem – og mest af alt noget Rigspolitiet tager sig af. Nu handler det om at håndtere de rejsende, ekspedere dem videre og/eller fordele dem i stadig flere kommuner, ikke om at håndhæve retten over territoriet. Åbne grænser, åbner hjerter. Det er dette skred, der er så faretruende med tanke på fremtiden: At ingen har til sinds at forsvare landets grænser. At man kan vade ind, hvis blot man er tilstrækkelig mange og tilpas determineret som gruppe

Vores politikere tør ikke tage den logiske konsekvens og lukke grænserne, som statsmanden Orban i Ungarn. De er bange for at fremstå så ekstreme, thi de har selv ledet an i dæmonoseringen af de få politikere, der som netop Orban, har holdt deres landes og folks interesser for øje. De ser ikke ud til at have indset at det ikke nødvendigvis gælder om at kunne løbe fra bjørnen, men fra de andre, der løber fra bjørnen. I stedet søger Løkke og hans kujonerede flertal at løbe i takt med de uansvarlige svenskere og tyskere. Jalving fortsætter

Hvem er de ”rejsende udlændinge” egentlig? Det er der knap nok nogen, der interesserer sig for i mere end overfladisk forstand. Tv og radio slet ikke. Betyder det noget, at de tilstrømmende er muslimer, at de fortrinsvist er unge mænd, og at de kommer til kristne lande med helt andre sæder, skikke og normer? Overhovedet ikke, hvis man skal tro medierne. Det er irrelevant, nævnes slet ikke. For som kulturliberalismen, der også har ramt store dele af venstrefløjen, tilsiger, er vi alle ens, kloner af hinanden og nedstammer i øvrigt alle fra aberne. I Sverige og Danmark er kultur bare en side eller to i avisen, ikke en central del af menneskers livsform.

TV2 skriver at danskerne har ændret holdning til flygtninge til det værre. Det vil sige at de er blevet mere positive for at lukke dem ind i rå mængder

En ny Gallup-undersøgelse viser, at der inden for det seneste år er sket et markant skred i danskernes holdning til flygtningekrisen. I dag mener de fleste danskerne – 56 procent – at vi bør give opholdstilladelse til flere flygtninge og for et år siden var det kun 36 procent, der var af den opfattelse. Det skriver Berlingske søndag. Danskerne har indset alvoren Det er ifølge direktør for Tænketanken Europa, Bjarke Møller, den helt ekstraordinære flygtningesituation, der har ændret danskernes holdning. På blot et år er krisen nemlig blevet intensiveret, og medierne forsyner dagligt seere og læsere med billeder af vandrende flygtninge og migranter på danske motorveje, familier på flugt fra politiet i Rødbyhavn og en død dreng i vandkanten. Alt sammen noget, der påvirker danskernes tilgang til krisen.

Men medierne forsyner ikke danskerne med billeder som disse

Medierne præsenterer det som en flygtninge/migrant situation, men hvor det er underforstået at migrant-aspektet er en teknisk indrømmelse til højrefløjen. Hvad der selvfølgelig er fokus for medier og danskere er folk på flugt. At redde dem er et gode, ikke ubetinget nødvendigvis, men et gode, der også kan bære eventuelle migranter. Vi må alle ofre lidt. Og heri ligger løgnen, fordi situationen ikke er forbigående og at vi derfor ikke har ubetinget råd eller blot kan rykke lidt mere sammen. Så det bliver spændende at se smertegrænsen og om vores politikere vil tage ved lære af udenlandske erfaringer og se hvad det koster på Kos. Medierne spiller en større rolle i det daglige valg af nyheder og ‘framing’. F.eks når Danmarks Radio samler ind til fordel for flygtninge frem for grænsebomme, men også når BT finder en ekspert, en Mads Kæmsgaard Eberholst fra RUC, der om folkelige kritikere af den brug af licensmidler (der vel først og fremmest kunne kanaliseres direkte til de nødlidende, så ville alle være glade) kan fortælle at…

…når man har med flygtninge at gøre vil der også være højreorienterede med falske Facebook-profiler, der går ind i debatten for at afspore den og skabe opmærksomhed på det, de mener, er vigtigt.

dr-og-tv2-samler-ind-til-flygtninge

Ja, der vil være højreorienterede med deres falske profiler, ingen tvivl om det. Der var heller ingen tvivl fra mediernes eksperter om at politiske udlændingestramninger ikke ville virke fordi migrant-flygtningene ikke shoppede velfærdsydelser - indtil det altså har vist sig at de gjorde de og derfor havde stramningerne også en påviselig og gavnlig effekt. Og ingen fanger ironien i at en repræsentant for det licensfinansierede medie TV2 svarer kritikerne

Kære medmennesker. Vi skal ikke gøre os til herrer over, hvad du vælger at bruge dine penge på.

Med licens og mediestøtte gør medierne sig dagligt til herrer over, hvad vi skal bruge vores penge på. Som Danmarks Radios mediedirektør, Gitte Rabøl siger til Danmarks Radio

- Det gør altid indtryk, når folk har noget på hjerte og man kan sagtens mærke, at det her tema (om flygtningesituationen, red.) er højspændt. Men jeg må også bare sige, at vi har at gøre med en højspændt situation ude i verden. - Vi har mulighed for at gøre en forskel, og det er dét, vi gør nu sammen med TV2 og de danskere, der har mod på at hjælpe.

Der er også problemer herhjemme

Gitte Rabøl understreger, at de mange brugere, der eksempelvis efterlyser hjælp til de hjemløse og de ældre i Danmark, bestemt gør et indtryk: - Jeg anerkender fuldstændig, at der også er problemer herhjemme, og at de for nogle er meget, meget nærværende og noget, de må forholde sig til hver eneste dag. De problemer dækker vi dagligt i vores journalistik og vores nyhedsudsendelser. - Men lige nu er der 12 millioner mennesker, der er på flugt i Syrien og landene omkring. Og nødhjælpsorganisationerne siger, det er den største humanitære katastrofe i nyere tid. Derfor har vi valgt at gøre noget.

Af alle steder man kunne blande skæg og snot sammen…

1 Kommentar »

  1. God og grundig folkelig oplysning om et historisk øjeblik.

    Med venlig hilsen

    Comment by Emeritus — September 21, 2015 @ 10:46 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress