De fremmede familier

Diverse — Drokles on September 6, 2015 at 1:10 am

Da jeg var barn, slog venstrefløjen altid på, hvor stærke familiebånd ‘de fremmede’ havde. Muslimerne var en klar modsætning til danskerne, der opløste deres familier, stærk tilskyndet af venstrefløjen. Men jeg voksede op på Nørrebro og så de fremmede privat i deres hjem, som jeg også gik i skole med deres børn. Så jeg bliver ikke chokeret når jeg ser en fed strøm af mænd fra Afrika og Arabien forlade deres familier for selv at søge mod nye græsgange. Jeg bliver heller ikke overrasket over hvorledes de behandler deres familie når de tager dem med sig, som man kunne læse et eksempel på, på TV2

Billeder af syriske Mohammad Bakkar gik torsdag verden rundt, da han skubbede sin gravide kone, Samiya, og deres otte måneder gamle søn, Husam, ned på togskinnerne ved den ungarske by Bicske. Grædende klamrede han sig til dem, inden politifolk bar ham væk og lagde ham i håndjern.

- Jeg følte, at døden ville være bedre. Eller at vi ville kunne finde fred i døden, siger han.

muslim-pa-togskinnerne

Jeg bliver heller ikke overrasket over den kurdiske far, der druknede sin egen familie for en bedre tandpleje

Det var heller ikke overraskende at faderen, der tilsyneladende ikke vil blive tiltalt for uagtsomt manddrab, valgte at begrave sin familie i den by han var flygtet fra. Den truende hjemstavn er jo ofte et yndet turistmål ved vi fra tidligere erfaringer. Men det var dog overraskende at faderen tog hele skylden på sig selv.

1 Kommentar »

  1. Her har euronews klippet mand og kone ind i den ‘rigtige’ kontekst! (nemlig den - at det da er politiet der overfalder de to!) :-(

    Bicske: Hundreds refusing to leave migrant train
    https://www.youtube.com/watch?v=HuLw4kJWv4M

    Comment by anno — September 6, 2015 @ 5:42 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress