Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Indrømmelser


Indrømmelser

islam — Drokles on September 25, 2008 at 4:06 am

Ind imellem kommer der sære udtalelser, der er mere sigende for folks verdensbillede end de selv vil være ved. Thorkild Dam, der er forstander for Nordsjællands Sprogcenter mener at regeringens og dansk Folkepartis stramninger i sprogprøven vil afskære 50.000 udlændinge fra at for dansk statsborgerskab. Og det er et udtryk for diskrimination, mener han i Jyllands-Posten

»Man laver reglerne således, at kun højtuddannede, der ligner os danskere, kan bestå. Man vil have udelukket de bogligt svage, analfabeterne, de syge og ikke mindst muslimer fra at blive danske statsborgere.«

Hvilken verden bor denne Thorkild Dam i? Prøven er ens for alle, men alle har ikke de samme forudsætninger. Fint nok, det kan vi alle forstå. Nogle har gode forudsætninger for at bestå prøven, såsom højtuddannede, mens andre har dårlige forudsætninger, såsom “de bogligt svage, analfabeterne, de syge og ikke mindst muslimer” - Ikke mindst muslimer? Kunne den gode Forstander Dam ikke nok uddybe, hvad han mener med at islam i hjernen forhindrer indlæring?

Næstformanden for Etniske Minoriteter, Bayram Yüksel siger:

»Denne gang er regeringen gået for vidt i sine bestræbelser på at tilfredsstille DF. (…) Jeg frygter, at tryk vil avle modtryk, og at det kan få nogle unge til at lave nogle dumme ting.«

Regeringen er gået for vidt denne gang, men altså ikke før? Er dumme ting terror med masser af døde? Jamen så blev vi så meget klogere.

10 Kommentarer »

 1. “Man laver reglerne således, at kun højtuddannede, der ligner os danskere, kan bestå”

  Jeg ved ikke om de ligefrem behøver at ligne os Danskere. Højtuddannede Kinesere skal da være velkomne. Men elers har Thorkild Dam selvfølgelig ret i den forstand, at vi ikke ønsker at importere yderligere titusinder af nye klienter til velfærdsstaten. Vi har rigligt af den slags i forvejen, tak.

  Comment by JensH — September 25, 2008 @ 11:50 am
 2. ‘…Man vil have udelukket de bogligt svage, analfabeterne, de syge og ikke mindst muslimer fra at blive danske statsborgere…«

  Gutmenchen som Thorkild Dam er direkte landsskadelige i al deres hjertevarme, velmenende dumhed.

  Når en arbejdsgiver i gamle dage om morgenen kom til fagforeningen og bad om fire mand, fik han ofte denne besked: “Du kan få fem!” - “Ja, men jeg har jo kun brug for fire. Ham den femte dér, han laver aldrig dagens gerning. Det ved du udmærket godt.”
  “Tag ham med, eller du du kan blive helt fri for at få nogen.” Så måtte mester bide i de sure æble.

  Fagforeningen ville under ingen omstændigheder finde sig i at betale for, at fyren drev den af på kammeraternes bekostning. Den omkostning måtte arbejdsgiveren bære eller finde en måde at få sat femtemanden i sving på.

  Siden blev det til, at Gutmenchen som Hans flygtningehjælp Gammeltoft Hansen sørgede for, at enhver muligvis arbejdsduelig asylansøger fra krigshærgede muslimske områder, kunne få opholdstilladelse og derefter blive sammenført med hele sin uduelige familie inklusive falske onkler, tanter, fætre, kusiner og niecer, der bare kunne komme og slå sig ned og bliver underholdt på statens regning.

  Ingen vestlige samfund, som alle hviler på højt kvalificerede og duelige befolkninger, kan holde til at udskifte denne kvalifikation med altruistisk forsørgelse af en ikke-kvalificeret, uduelig, ofte dybt nede fjendtligt indstillet befolkning fra områder, hvor dyb fattigdom, mangel på kvalificerende uddannelse, betalt arbejde, kriminalitet, fup og svindel og Islams velsignelser er dagens orden. Det skal selvfølgelig ende galt, som vi ser begyndelsen til i vore store byer.

  Det er ikke mærkeligt. Det er ganske ligetil. Det mærkelige er, at Europa lader det ske.

  Comment by Emeritus — September 25, 2008 @ 3:28 pm
 3. Beklager typefejlen, det manglende ’s’ i: ‘Gutmenschen’

  Comment by Emeritus — September 25, 2008 @ 3:32 pm
 4. Der var et program i TV for ca. et års tid siden om en sundhedsplejerske-diætisk-agtig kvinde, der arbejdede med indvandrerkvinders sundhed. Disse indvandrerkvinder var så hjerteskærende forsømte. Hele deres liv har været i uden identitet pakket ind i klude. Overvægteige, nedslidte og uden videre formål skulle disse kvinder sprænge deres hæmninger og definere en ny intimssfære.

  Aldrig havde de gjort noget til glæde for sig selv, aldrig havde nogen keret sig om deres velbefindende, aldrig var de blevet betragtet som mennesker. Rørende var det at se en en kvinde ængstligt framvise et rugbrud hun havde købt efter råd om kosten og den stolthed over at få ros. Så forsømte var disse Allahs førdemaskiner at noget sådan var et skelsættende øjeblik i deres liv.

  Selvfølgelig skal man hjælpe mennesker i nød, men vi går under, hvis vi ikke stopper at abonere på disses problemer. Ingen kan bære verden på sine skuldre og islam producerer kun problemer.

  Comment by Drokles — September 26, 2008 @ 1:48 am
 5. Til Drokles (4).
  Fordi noget er hjerteskærende forfærdeligt i en skodkultur, er man ikke forpligtet til at importere dens vraggods alle vegne til, blot fordi man får det dårligt over, at denne kultur genererer disse hjerteskærende forfærdelige tilstande. Den fejlopfattede forpligtelse til at gøre noget så tåbeligt er, at dette nu af os beskyttede vraggods samtidigt vil være indædt kulturbærende.

  Derved implementerer det omsorgsfixerede, klientbehandlende Vesten den frygtindgydende motor på sine egne enemærker, som genererer problemerne. Den aggressive, fremskridtsfjendtlige, kvindehadende, dumhedsdyrkende Islam, som trives endnu bedre hos os i indvandret mellemøstligt menneskeligt vraggods. Nu bliver motoren ligefrem betalt af Vesten for sit arbejde.

  Hvor blev ballademagerne (narkobanderne) fra Vollsmose for resten af?

  Ni af ti anmeldelser blev trukket tilbage, og pludselig var der ingen. Fanden hytter sine. Det gør Islam også - og venter på bedre tider. Man kan også være for tidligt ude, når man har med et majoritetssamfund at bestille.

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — September 26, 2008 @ 11:17 am
 6. Hvad skal man mene om en forstander på et sprogcenter, der skriver at “man laver reglerne således, at kun højtuddannede, der ligner os danskere, kan bestå”. På korrekt dansk hedder det:”-der ligner vi danskere” . Endnu mere korrekt ville “vi danske” være, men hva’.

  Comment by andreas — September 27, 2008 @ 10:53 pm
 7. Jeg er helt enig Emeritus og det var også pointen med indvandrerkvinderne. At stille tragedien op imod realiteterne fordi tragedien netop rummer realiteterne. Netop den måde disse kvinder er forsømt på er den islamiske trussel. De er fødemaskiner for en hær af orker, der blot bliver til overs som affald når deres ovarier ikke kan længere. Dette er truslen imod os og det alternative liv der tilbydes. Lidt som i Ringenes Herre, hvor det i stigende grad går op for Frodo, hvad der venter ham jo længere han slæber rundt på ondskabens ring når han ser på Gollum.

  Ha, ha, Andreas. Jeg har nu ikke noget at lade nogen høre for behandlingen af det danske sprog, med læsere, der jævnligt retter mine mest graverende fejl.

  Comment by Drokles — September 28, 2008 @ 1:09 am
 8. Til Drokles.
  Rummelig selvindsigt er langt vigtigere og slår med mange længder fejlplacerede kommaer eller forveksling af hvislelyde, som jo ikke er spor vigtige, så længe ortograferingen ikke er meningsforstyrrende.

  Der kan tværtimod være en vis selvhævdende, irrelevant blæreeffekt forbundet med at vide mere om og kunne give korrekt udtryk for sin viden. Den, der udsættes for korrektioner mærker i virkeligheden straks forskellen på reel information og mindre tiltalende biklange (konnotationerne).

  Apropos forsømte kvinder og ikke at forglemme flygtningelejrenes mareridt. Nu kan Politiken berette, at det er kommet islamisk FN for øre, at Danmark sorterer i ofrene for den overvejende muslimske hærgen i det nødlidende Afrika, og at vi på det uanstændigste vælger de dårligste og de uhelbredelige fra. Den slags selvbestaltet snavs kan vi ikke have fra et lille land, der er så lille, at man ikke kan skrive navnet på et kort, uden at man må tage Nordsøen til hjælp, .

  FN bør i sandhedens interesse vende problemstillingen om og koncentrere sig om at forlange, at Saudi-Arabien, de øvrige golfstater, samt rige muslimer over hele Verden - Ummaen, betaler gildet. Det er hovedsageligt her, blandt meningsfæller, skammen befinder sig. Islam bør rydde op efter sig. Men klart, klart, sigtet er et andet. Hvis Vesten er villig til at bære byrden, er der måske et lønligt håb om, at Vesten kunne forløfte sig økonomisk på opgaven.
  Det går jo ikke for godt lige nu, så måske….

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — September 28, 2008 @ 11:38 am
 9. Den kvikke bemærkning om det lille land og Nordsøen er egentlig et citat fra Henryk Broders egen mund, bare for en ordens skyld, så man ikke tror, at jeg stjæler, hvad jeg hører uden at ville indrømme det.

  Comment by Emeritus — September 28, 2008 @ 4:22 pm
 10. “Man laver reglerne således, at kun højtuddannede, der ligner os danskere, kan bestå. Man vil have udelukket de bogligt svage, analfabeterne, de syge og ikke mindst muslimer fra at blive danske statsborgere”

  Sludder, det gør man desværre IKKE!
  Men det ville naturligvis være en fremragende idé, hvis man gjorde!!!!

  Comment by Hans Gertsen — October 4, 2008 @ 10:05 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress