“Red Ken” er ingen ven - P1 spinner løs

Diverse, Londonistan — Sobieski on December 11, 2006 at 6:09 pm

P1 Orientering aften 30/11.

“England og i særdeleshed London bliver ofte fremhævet som eksempel på velfungerende multikulturelle samfund, men i de sidste måneder har den britiske regering skærpet tonen overfor særligt den store muslimske befolkningsgruppe i England. Premierminister Tony Blair har udbedt sig en langt højere grad af samarbejdsvilje fra det muslimske samfund i kampen mod rabiate kræfter, og underhusets formand Jack Straw har været indvolveret i en tørklædesag, fordi han bad tildækkede kvinder der kom til hans kontor for at tale med ham, om at fjerne sløret fra ansigtet.”

Jeg synes at Straws krav er yderst rimeligt; jeg vil også gerne vide hvem jeg taler med.

livingston1.jpgMed udgangspunkt i en meningsmåling om multikulturalisme blandt Londons indbyggere bestilt af Londons borgmester Ken ‘Red Ken’ Livingston, kommer DR’s propagandamaskine op i fulde omdrejninger. Her får vi at vide, at målingen viser at: “…der er bred enighed om det gavnlige i multikultur i storbyen…“, “…meget bred accept af religiøs og etnisk diversitet“, “75% af Londons borger går ind for at folk skal have lov til at gå med det tøj de ønsker, også muslimske kvinder med slør“, “72% går ind for at fejre religiøse højtider, også andres…

Nu er det sådan med spørgeundersøgelser at de næppe afdækker virkeligheden særlig nøjeagtigt, f.eks er danskerne umådelig lykkelige for at gå på arbejde (ifølge spørgeundersøgelser), men andre undersøgelser giver indtryk af en stress-epidemi. Om danskerne virkelig er lykkelige for at gå på arbejde, tja hvem ved, men undersøgelsen viser måske noget om holdningen og opfattelsen af arbejde. Jeg vil ikke gøre mig klog på hvordan de tænker i London, men mon ikke sådan en spørgeundersøgelse snarere viser Londons nye befolkningssammensætning?

Noget kunne tyde på det: Sunday Times 26. november. Endnu engang tak til den uforlignelige Snaphane:

White Britons, alarmed at immigration, are fleeing the capital and even the country in record numbers in a “white flight” that mirrors South Africa’s exodus.

And this week a controversial new book which seeks to explain their flight, encouraged young British-born families to leave in the face of unchecked immigration .

A report by Britain’s chief immigration think-tank, Migrationwatch, said more than 100000 British-born Londoners have left the UK capital this year as immigrants stream into the city.

Meanwhile, another report by private analysts predicts that the white exodus is set to accelerate further, and that London’s immigrant population will jump from 40% to 60% in just 12 years.

DR’s valg af hvem de ville spørge i forbindelse med indslaget, er temmeligt selektivt; nemlig Lee Jasper som er borgmester Livingstons talsmand. ‘Tendensiøst’ er sådan et fattigt ord.

Imens spreder sharia lovgivningen sig i Londonistan: www.telegraph.co.uk

Derimod henviser P1 Europaklip fra den 2 december til en undersøgelse fra University of Manchester hvor det konkluderes; trat tratteraaa - Der er ingen sammenhæng mellem ghettoer og terror. Nu gider jeg ikke gendrive en undersøgelse jeg ikke har læst, men hvis denne groteske konklusion står til troende, så er det kun i kontakten med det sekulære demokratiske britiske samfund, at terroristerne opstår. Altså, for at få de søvnige elever bagerst i klassen med - der hvor muslimerne har erobret territoriet forsvinder terroren… Land for fred, land for fred, indtil der ikke er mere land tilbage.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress