Hvorfor bombes der?

Diverse — Drokles on August 1, 2015 at 11:49 am

Der sprænger efterhånden dagligt granater i Malmø. Det sker oven i de andre stigninger i vold og skudvekslinger.

“Vi skal have bedre kontrol over indsmuglingen af våben til Sverige fra især Balkan, ikke mindst over Øresundsbroen. Jeg tror, at svensk politi bliver nødt til at være til stede på Balkan for at samarbejde med lokale myndigheder”

Det siger Sveriges indenrigsminister, Anders Ygeman ifølge Danmarks Radio. Er der ikke nogle af vores anstændige politikere, der kan oplyse svenskerne om at grænsekontrol ikke hjælper? Især når det intet har med noget at gøre, for som analysen lyder for det svenske konsensus:

“Vi har haft 10-15 år med stigende arbejdsløshed, voksende kløfter og dårligere resultater i skolerne. Det er klart, at det smitter af på samfundsudviklingen og kriminaliteten, siger Anders Ygeman.

Så det er altså dagpengemodtagerne, der får kørt granater til Sverige? Og hvad siger de økonomiske teorier om hvor dårlig en økonomi skal være førend loven om dagpengemodtagerbomber træder i kraft? Anderledes klare synes både Daily Mail og Jyllands-posten at være når de kæder brandattentater mod bl.a asylcentre og senest en asylansøgervenlig politiker sammen med det yderste højre. Her er spørgsmålet om også tyskerne har haft 10-15 år med stigende arbejdsløshed, voksende kløfter og dårligere resultater i skolerne, der klart nok smitter af på samfundsudviklingen og kriminaliteten ikke en del af ligningen.

3 Kommentarer »

 1. En fin, que si, que con webs como esta, la próxima semana todo
  el que tenga una reflex, profesional.

  Comment by fotografos famosos de retratos — January 7, 2016 @ 10:16 am
 2. There’s certainly a great deal to find out about this topic.
  I really like all the points you have made.

  Comment by elittica — February 22, 2016 @ 2:34 am
 3. Thank you for any other great article. Where else could anyone get that kind of info in such an ideal method of writing?
  I have a presentation subsequent week, and I am at the look for such info.

  Comment by essay concerning understanding — March 4, 2016 @ 2:40 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress