Venstrefløjen får ny tænketank

venstrefløjen — Drokles on September 15, 2008 at 1:26 am

Venstrefløjen har fået en ny tænketank ifølge Jyllands-Posten.

Efter at oppositionen har tabt tre valg i træk, får Danmark en ny tænketank, der tager sit udgangspunkt til venstre for midten, og som skal være oppositionens svar på det borgerlige Danmarks tænketank, Cepos.

Den nye tænketank hedder Cevea - Centrum Venstre Akademiet - og bliver hovedsagelig finansieret af fagforeninger som 3F, HK, Dansk Metal, NNF og TIB med et årsbudget på tre mio. kr.

(…)

Ifølge tænketankens egen målsætning skal Cevea kæmpe for ”åbne fællesskaber”, ”frisættende fællesskaber” og ”forpligtende fællesskaber”.

Åbne fællesskaber? Et fællesskab er afgjort af, hvad man har til fælles, så for at åbne et fællesskab må man vel enten sørge for at det fælles bliver mere alment eller arbejde på at flere mennesker får de samme interesser. En udvanding af fællesskabet eller en homogenisering af samfundet. Vi ser frem til det årlig jæger-ornitolog træf, hvor der bliver kigget på døde fugle i deres habitater. For en ting er sikkert, nemlig at det nationale fællesskab, der ellers indkluderer alle danskere ikke skal styrkes.

Der er dog ingen grund til alarm over dette forsøg på politisk og ideologisk oprustning på venstrefløjen. Bestyrelsesformanden er den tidligere kulturminister Jytte Hilden, der diverterer med følgende pragtbemærkning

 Jep, her har I en senior-sild, der kan fungere som mentor, og som I kan spille sammen med.

Sov kun roligt.

3 Kommentarer »

 1. 80% af bestyrelsen af den nye tænketank “CEVEA”
  har i 25-30 år været totalt ligeglade med volden mod
  danskerne.
  DET BØR VÆRE FØRSTE EMNE. JA DET ENESTE EMNE, DEN
  TÆNKETANK BØR TÆNKE PÅ.

  Comment by Pk — September 15, 2008 @ 9:25 am
 2. “Jep, her har I en senior-sild, der kan fungere som mentor, og som I kan spille sammen med.”

  Tak, men nej tak ;)

  Comment by Lennart Kiil — September 15, 2008 @ 2:19 pm
 3. Og så trækker man den gamle marxisttosse Jytte Hilden af stalden for endnu en mentalt invalid halten rundt i manegen.
  Så kan de tvangsnaivistiske idioter mødes igen-igen for en gang revolutionsromantisk pludren om proletariatets diktatur og andet nonsens af samme skuffe.
  Og hvis den begavede læser undrer sig over, hvorfor mennesker som Jytte Hilden aldrig bliver klogere, så er forklaringen den enkle, at de allerede var snotdumme, da de blev født.

  Comment by Niels Eriksen — September 23, 2008 @ 4:08 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress