Det multikulturelle England

Forbrydelse og straf, Londonistan, Multikultur, islam — Drokles on September 5, 2008 at 6:00 am

Fra Daily Mail

A warm late summer afternoon on a leafy street in an area colonised by fashionable cafes and shops came to an abrupt end when the peace was shattered by a raw, terrifying eruption of gang violence this week.

Armed with spades, screwdrivers, bars and sticks, two gangs clashed and sent locals fleeing into shops for safety.

This running battle between black and Asian youths - a sickening example of brutal Britain today - was captured by a photographer who had been waiting in the street to take a photo of the actress Julie Christie, who lives nearby.

To grupper, der sørgeligt reagerer i afmagt over den indfødte, indgroede og bagstræberiske engelske befolknings undertrykkelse, stigmatisering og konstruktion som den fremmede anden. Hvis blot man ville give flere indrømmelser og penge og helt fjerne engelsk kultur så dette ikke mere ville finde sted.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress