Typisk islam

Forbrydelse og straf, islam — Drokles on September 1, 2008 at 3:34 pm

Fra Jyllands-Posten

 Der gik en chokbølge igennem det pakistanske parlament, da en parlamentariker i dag forsvarede, at fem kvinder blev begravet levende i den sydvestlige del af landet, fordi de selv ville bestemme, hvem de skulle giftes med.

- Der er tale om traditioner, der er hundrede af år gamle. Jeg vil fortsætte med at forsvare dem, sagde Israr Ullah Zehri, valgt i Baluchistan-provinsen.

- Kun de, der optræder umoralsk, skal være bange, sagde han og tilføjede, at traditionen har medvirket til at lægge låg på umoralsk opførsel.

Joh, men, vil nogle sikkert indvende, den absurde parlamentariker er jo også absurd i det pakistanske parlament og demonstrerer jo derved et normalitesbrud. Ja, men det er ikke pointen for et parlament vil altid reagere stærkt imod voldsomme udfordringer af voldsmonopolet. Og nedgravningen af 5 levende kvinder ved en enkelt begivenhed er en meget voldsom udfordring for voldsmonopolet. Hvad, der er det virkeligt absurde og meget islamiske er at en landsby kan nå til koncensus om at nedgrave de 5 kvinder. Det kan de kun fordi de deler fælles værdier og disse værdier underlægger kvinder mænd. Enhver udfordring på det monopol bliver straffet på den ene eller anden måde. Det er disse værdier, som det absurde parlamentsmedlem kalder traditioner og det er de værdier man ikke skal udfordre for at være moralsk.

5 Kommentarer »

 1. Der findes formentlig kun én ”værdi”, som alle kristne er enige om, nemlig at deres gud vil tilgive deres synder. Det er ganske smart, at de har udstyret ham med den evne – for deres synder er ofte af en art, som det ikke er muligt for mennesker at tilgive. Det er med god grund, at Søren Krarup har fået Guds ord for, at de kristne er skrøbelige og syndige, men helt uantageligt, når han tilføjer, at hvis vi andre ikke tror på dette, så ”er vi i grunden ikke danskere” (Politiken 1.9.2001).

  http://kendantimuslimerne.blogspot.com/

  .

  Comment by Urius Oregon — September 1, 2008 @ 10:19 pm
 2. Hvad har et indlæg i Politiken fra 2001 egentligt at gøre med det ovenstående?

  Comment by Sobieski — September 2, 2008 @ 8:18 am
 3. Om det er fem pakistanske kvinder der graves ned levende, eller om det er SHansen/Urius Oregon, der bliver gravet ned, kommer ud på et. Hun er ikke mere værd end en af de fem kvinder, der så absolut fortjente at blive gravet ned levende - fordi de var kvinder. Hvad de havde gjort, eller hvad SHansen Urius/Oregon gør er ikke så vigtigt. At de er kvinder og kan graves ned levende er det eneste, der er vigtigt. Hold fast i det.

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — September 2, 2008 @ 11:58 am
 4. Ja, det vil nok blive en noget omfangsrig udgravning der skal til, hvis SHansen skal i jorden.
  MEN, tilgengæld skal der ikke graves så dybt, og da hoved hovedsaglig består af jord, så er opgaven vel overkommelig!

  Comment by li — September 3, 2008 @ 6:06 pm
 5. Tak for Krarup-citatet Urius. Man overser nogle gange hans skriverier og så er det rart at andre “fylder hullerne”.

  Jeg er helt enig Emeritus. Det fuldstændige had mod mod kvinder og andet urent kommer man ikke udenom med slask tale og billig portvin. Urius er galt afmarcheret, hvis hun tror hun kan undslå sig dommen.

  Comment by Drokles — September 6, 2008 @ 5:24 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress