Har Hyltoft ret?

Diverse — Drokles on August 20, 2008 at 11:57 pm

Forleden havde forfatteren Ole Hyltoft en kronik i Jyllands-Posten, hvor han frækt hævdede at kulturradikalerne mente at de tilhørte et udvalgt aristokrati. Han trak linier fra Georg Brandes til nutidens Vestager. Men kan man det? Fra Politisk Sommer

Claus Hagen Petersen: Er det Radikale Venstre blevet et fløjparti?

Margrethe Vestager: Det kan godt være at man kan se det i en sådan snæver dansk sammenhæng. Men nogle af de ting, som bliver betragtet som ekstreme af nogen, det er jo helt mainstream i den europæiske debat.

Ja Hyltoft er helt ude i hampen.

2 Kommentarer »

  1. Nogen som har hørt en fornuftig kommentar af Magrethe Vestager? Phd. i papegøjesnak og nonsens. Kan mange fine ord men er ude af stand til at binde alle disse ord sammen til en rimelig forklaring med god substans. Sammenhængen bliver væk. Virker ofte uforberedt, på trods af at variationen i de stillede spørgsmål er yderst begrænset. Har efter min mening en overdreven tillid til egne mentale evner. Er enig med Hyltoft i at problemet med de radikale skolelærere og kunstnere er deres insisteren på at tilhøre et åndsaristokrati, som kun få af dem gør sig fortjent til. Det mest sårende du kan sige til en radikal, er at de kun er en del af `grøden´, akkurat som de fleste af os andre. Der er absolut ingen skam i `bare´ at være en af de mange, men det er pinligt og grinagtigt at pynte sig med lånte fjer.

    Comment by EH — August 22, 2008 @ 12:09 am
  2. Jeg er rørende enig i din opfattelse af at Vestager har en almindelig intelligens, men en ualmindelig selvopfattelse og at det fører hende til en arrogant intellektuel dovenhed.
    Og ja, det er som om man blot behøver erklære sig enig med PH for at have hans niveau.

    Comment by Drokles — August 22, 2008 @ 12:25 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress