De knap så uskyldige, opportunisterne og den grusomme kultur

Diverse — Drokles on August 12, 2008 at 10:20 pm

Fra Ekstra Bladet

Sommermånederne er højtid for nye, falske jomfruhinder. Unge indvandrerpiger vil nemlig nå at sløre beviset for tabt uskyld, inden vielsesringen kommer på fingeren. Det fortæller gynækolog Christine Felding, der har en privat klinik i Nordsjælland.

- Vi har et boom i øjeblikket. Sådan er det altid i maj, juni og juli. Vi laver omkring to til tre stykker om ugen lige for tiden. Det er bryllupstider, siger Felding.

Resten af året laver hun omkring to til tre jomfruhinder om måneden.

Leif Randeris, som er leder af Indvandrerrådgivningen i Århus, oplever også, at flere piger i disse måneder spørger til en ny jomfruhinde.

- De skal nå at blive rekonstrueret, inden de skal giftes i hjemlandet, fortæller lederen.

Randeris og Felding er enige om, at de 18-20 årige-piger, som vælger at få en rekonstrueret jomfruhinde, oftest er veluddannede og velintegrerede piger. Men en rekonstrueret mødom løser ikke nødvendigvis pigernes problemer, mener Randeris, der tit ser de selvsamme piger, når ægteskabet er gået i stykker.

Men fra Ekstra Bladet

Videnskaben gør dermed op med myten om, at kvinden får brudt sin mødom, hvilket i flere kulturer er afgørende ved fuldbyrdelsen af ægteskabet.

- Vi ved, at man i nogle kulturer stiller krav til pigerne om at fremvise et blodigt lagen efter første samleje i ægteskabet. Men i mange tilfælde bløder pigerne slet ikke ved første samleje, og det er helt normalt,

Gynækolog, det skulle man have været. Sidde passivt og glo en bedøvet teenage-pige op i hømnihop et par timer, for pludseligt myndigt at udbryde “Yep! Så er den i vinkel. Det bliver lige 5.000 smackeroonies!”

3 Kommentarer »

 1. Kommer disse veluddannede piger tilbage til Danmark minus mødom plus tilbagestående maskulin gedehyrde fra den anatolske højslette? - Altså stram familiesammenføring ad en bagvej?

  Comment by Emeritus — August 13, 2008 @ 10:05 pm
 2. Hvad er det for “velintegrerede” piger der underkaster sig middelalderlige begreber om, “at gå uberørt ind i den hellige ægtestand”?
  I nordeuropæisk middelalder havde man en mere pragmatisk tilgang til dette: Forstandige mødre og tanter kvalte en due, prikkede hul på den og plettede lagenet med dens blod. Hokus Pokus…………

  Ja, giv mig i det (p)rofetens Paradis 100 jomfruer at deflorere, så jeg (socialgruppe 0) kan føle mig som en rigtig mand!

  Comment by nimu — August 14, 2008 @ 8:56 pm
 3. At dette foregår i Danmark i det 21. årh. er da noget af en falliterklæring.

  Men hvad, det er vel blot en del af den udvikling som vi er under.

  Skal vi indgå et væddemål : dele af Shariaen vil indenfor en overskuelig fremtid blive indskrevet som en del af den danske retsplejelov ?

  Ikke blot i forbindelse med indgåelse af ægteskaber samt skilsmisser, men også i forbindelse med andre områder.

  Vi har allerede, officielt, i hvert fald een Sharia-bank.
  Og mig ville det ikke undre om de forskellige banker enten har Sharia-banking eller er på vej til at indføre systemet.

  Jihad Economics and Islamic Banking er et kapitel for sig som Homeland Security har skrevet om i juli i år.

  Og hvad med Sharia-forsikringer, hvorvidt er vi kommet indenfor dette område ?

  Comment by Vivi Andersen — August 16, 2008 @ 6:12 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress