Negerderoute II

Den sorte familie i USA er gået i opløsning i takt med først stigende civile rettigheder og siden dyrkelsen af berettigelse skrev jeg tidligere. To sørgelige videoer til illustration. Først en teenager, der grinende tager selfies mens hans egen mor og kæreste slås

Dyrkelsen af berettigelse: Obama sendte en sørgedelegation til den kriminelle Freddie Greys begravelse, men ikke til krigshelten Kris Kyles. En kvinde mener ikke hun skal betale for en flaske vand fordi hendes slægtninge engang var slaver

2 Kommentarer »

  1. Det er heldigvis ikke alle sorte i USA, der klynker og vræler som små børn.

    Denne video er afgjort værd at bruge 20 minutter af sit liv på:

    https://youtu.be/VAPKqjFeXxA

    Comment by Mikael — May 9, 2015 @ 8:40 pm
  2. Helt sikkert Mikael. Tak for videoen.

    Comment by Drokles — May 10, 2015 @ 10:44 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress