Dem, os og idioterne

Godheds-industrien, Kunst og kultur, Multikultur, islam, venstrefløjen — Drokles on August 10, 2008 at 10:01 pm

Kan de huske gamle Poul Smidt fra DR? Han har beriget Informations læsere med sine tanker

Der er dem og os. Og så er der dem, der er så naive, at de ikke er enige med os, og dermed ikke længere kan være en del af os.

Os er i første omgang danskerne og dem er derfor alle dem der ikke er os. Men i Pouls verden er der sket en udvikling, der har delt os i os og Poul med konsorter. Det betyder at da han og konsorter ikke tilhører os er det os der så definerer dem og dem, det er nemlig ikke dem, som Poul gik og sagde dem var da han også var os, men derimod begrænset til det muslimske mindretal. Så på denne præmis vil jeg forsøge, om ikke videnskabeligt så dog at svare på en række af Pouls spørgsmål, der skulle få os til at tænke os om.

Nu vil jeg så prøve at bevæge mig ind i spændingsfeltet med et par spørgsmål, som må kunne besvares efter en akademisk anerkendt metode, der efterlader os med viden om, hvordan os ville have det uden dem.

Et forandret Danmark

Hvem skal køre linje 18 ad Falkoner alle på Frederiksberg, hvis dem rejser hjem, tænkte jeg en dag, jeg havde været frem og tilbage med bussen nogle gange. Hvem skal gøre rent på hospitalerne tænkte jeg den uge, hvor vi havde besøgt en god ven på Hvidovre over en række dage. Og sygeplejersker og læger var der også, som så ud til at være nogle af dem, selv om de talte lige som os, hvad nu hvis? Bliver det gratis at gå i Føtex eller Netto eller Bilka, hvis dem af kassedamerne rejser fra os? Hvem skal hjælpe mig med mine computerspørgsmål, hvis Rashid bare siger farvel til os og rejser hjem til dem andre dem. Og skal jeg bare cykle derudaf, når taxaerne er holdt op med at køre? Servicesektoren, transportområdet og store dele af butikslivet giver et meget synligt billede af et Danmark, der har forandret sig, mens der i de mange fag med både mellemlange og lange uddannelser også er mange, der har rødder i et andet land, selv om billedet ikke er synlig på samme måde.

Altså, hvis dem rejste hjem - og her er Poul Smidt på linie med os i, at hjem for dem ikke er hos os - ville os først og fremmes holde en stor fest. Bagefter ville det så gå op for os, hvor stort omfanget ville være af problemerne. For der er nogle spørgsmål Poul har overset. Hvad skal vi gøre for at forhindre politifolk i at falde i søvn på arbejdet når der ikke nok at lave til dem alle sammen? Hvor hurtigt vil vores økonomi overophede, når vi ikke længere betaler til den muslimske nettoudgift på et sted mellem 10 og 30 mia. årligt, penge der så vil true med at sprøjte ud i samfundet? Og hvorfor tror gamle DR-journalister, at det er gratis at gå i Netto og Føtex og Bilka? Og Kan vi leve med at Linie 3 kører tom gennem Nørrebro? Hvad skal socialarbejderne, integrationskonsulenterne og alle de andre nassende samfundsnedbrydere stille op? Hvordan skal vi takle de bedre placeringer i PISA-undersøgelserne?

Poul Smidts spørgsmål, hviler på nogle meget barnagtige fejlantagelser, som det er for tåkrummende at gå videre ind i. Tilsyneladende har det undsluppet hans opmærksomhed at dem kom til os fordi os havde bygget velstand op, at velstand ikke følger befolkningens størrelse, men derimod dens relative produktion, hvorfor store lande ikke automatisk har højere velstand end små lande, at dem har en meget lav erhvervsfrekvens, at dem derfor ikke i nær så høj grad som os er producenter, men i højere grad end os forbrugere….øh nu begynder jeg alligevel.

Kan Arbejderbevægelsens Erhvervsråd og Dansk Industri og alle universiteterne og Det Økonomiske Råd og Vismændene og alle tænketanke og tanketænkere ikke lave et regnestykke, som i overskriftsformen hedder “os uden dem”. Hvor er Danmark og danskerne økonomisk henne, hvis dem bare forlader os. Hvad kører videre, hvad går i stå? Undervejs vil de måske finde ud af, at bruttonationalproduktet skal have navneforandring til bruttomultietniskproduktet.

Det kan man godt og dem er en nettoudgift for det danske samfund. Hvad vi skulle gøre hvis dem tog hjem?

Denne løsning er udover de produktive perspektiver ikke blot i stand til at berige os med eksotiske kulturelle indslag, men det er oven i købet en berigelse vi kan slukke for efter for godt befindende!

5 Kommentarer »

 1. Er antallet af politiansatte ikke nogenlunde hvad det var under besættelsen?

  Comment by Peter Buch — August 10, 2008 @ 10:59 pm
 2. Kina er en stor mundfuld, men intet er så stort at Islam ikke prøver at gabe over det. Islam bliver altid ustyrlig, når den ser rigdomme, som nu vælter ud af Dragens mund.
  Der er ikke den rigdom Islam ikke har raget til sig og soldet op.

  Her i Kina er der efterhånden råd til de samme dummebøder, som vi betaler over skat og ulandshjælp til muslimske tredjeverdenslande, Ghasa, Vestbredden og vore uarbejdsdygtige, ikke-vestlige indvandrere.

  Islam må hellere holde sig til i god tid, og det gør politisk Islam så.
  Islam har valgt til en begyndelse at trække dragen i halen af alle sine kræfter i håb om, at halen falder af.
  Islam kan slet ikke lade være.
  Det gik jo glimrende i Kosovo og Bosnien-Hercegovina.

  Der er strategisk tegn på, at Den kinesiske drage ikke kun er ved at blive fed, men også moden.

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — August 10, 2008 @ 11:53 pm
 3. Til Drokles.
  Kan det lade sig gøre, at du flytter min kommentar om Kina herfra og til den forrige tråd, hvor den hører hjemme. Jeg er jo en gammel tudse, der læste på begge tråde, og som glemte at se efter, hvilken tråd, den begyndte at skrive på. Kan det ikke lade sig gøre, så slet mig, for min kommentar hører ikke til her.
  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — August 11, 2008 @ 12:00 am
 4. Hvor er ham Poul Smidt dog helt ufattelig dum. Ja, ligepræcis en slags idiot. Fjolset udstiller sin manglende evne til at tænke “i tid”, dvs. dynamisk. Det evner han ikke, derfor kan hans verdensbillede kun være fejlagtigt.

  Og HURRA! for robotterne, nu kan ørkenklanen roligt rejse hjem i vished om at “os” nok skal klare den uden “dem”.

  Comment by Sobieski — August 11, 2008 @ 10:59 am
 5. Poul Smidts artikel er bare en klodsét og uoriginel forsøg at sammenligne muhammedanernes situation i dagens danmark med den primitive antisemtisme der herskede i Tyskland og Østrig efter den første verdenskrig. I 1924 skrev den østrigske journalist Hugo Bettauer bogen “Stadt Ohne Juden - By uden Jøder”som var en fiktion om hvordan livet i Østrigs hovedstad Wien ville se ud hvis alle jøder fra en dag til den anden forsvandt fra byen. I modsættning til Poul Smidt vision var det ikke bus- og taxachauffører, kassedamer, grøntsagshandler og pizzabager der pludselig var vaek, men det var universiteter uden professorer, hospitale uden læger, retsale uden dommer og advokater,konzertsale uden musiker og teatersale uden skuespiller. Bogen blev lavet til en film og ganske få dage efter filmes første fremvising blev Bettauer myrdet af en medlem af NSDAP.
  Poul Smidts vision skræmmer mig ovehoved ikke. De huller muhammedanerne vil efterlade hvis de rejser, de lapper man i ganske kort tid

  Comment by coldfish — August 11, 2008 @ 12:17 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress