Sandheden er ilde hørt

Kunst og kultur, islam — Drokles on August 8, 2008 at 1:46 pm

En roman om Muhammeds barnebrud Aisha er blevet trukket tilbage af forlaget af frygt for at støde muslimerne på manchetterne over, hvad deres religion fortæller dem er sund moral. Fra Telegraph

Random House deputy publisher Thomas Perry said in a statement the company received “cautionary advice not only that the publication of this book might be offensive to some in the Muslim community, but also that it could incite acts of violence by a small, radical segment.”He added: “In this instance we decided, after much deliberation, to postpone publication for the safety of the author, employees of Random House, booksellers and anyone else who would be involved in distribution and sale of the novel.”

Ja, alle der kommer i kontakt med bogen er satans agenter. Heldigvis er forfatteren en idiot:

“I have deliberately and consciously written respectfully about Islam and Mohammed … I envisioned that my book would be a bridge-builder,”

og denne respekt for pædofili har den absurde titel “The Jewel of Medina,” der vel er ligeså smagfuld som “Tønders Perle” om en lille pige, der giver et utal af mænd fjed i deres gang. Gad vide om det nogensinde går op for mennesker med hang til respekt for islam, at de højst kan håbe på at blive hængt dagen efter os andre?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress