Forfald

Diverse, Multikultur — Sobieski on August 8, 2008 at 11:59 am

Det er utroligt hvad nogle mennesker kan vende sig til. Helt unge mennesker ænser det sikkert ikke, og de jyske trend-idioter ignorerer det, men forfaldet på Vesterbro (og andre kvarterer i hovedstadsområdet) er markant på flere områder. Tydeligt er det i bymiljøet hvor skrantende andelsboligforeninger skal konkurrere om byens skønhed med graffiti svin, ungdomshusfascister, og de allestedsnærværende muslimske bander.

forfald1.jpg

forfald3.jpg

Ved indgangen til ghettoen i Saxogade er respekten for nærmiljøet faldet drastisk…

forfald8.jpg

forfald18.jpg

forfald17.jpg

Herover som ghettoen tager sig ud for udefrakommende.

Det kurdiske arbejderparti har meldt sin ankomst på Vesterbro.

forfald14.jpg

Udgifterne til afrensning af disse kunstneriske indtryk afholdes af andel eller ejerforeningen.

forfald11.jpg

En andelsforening på Vesterbro består for mesteparten af jævne danskere, for hvem huslejeforhøjelse til facadegenoprettelse er noget der oven i andre udgifter til vedligeholdelse kan mærkes i økonomien. Med andre ord: Graffitimalere er nogle asociale røvhuller.

Til sidst nogle stemningsbilleder.

forfald20.jpg

forfald22.jpg

forfald19.jpg

Det går den vej katten skraber.

7 Kommentarer »

 1. Fint at også du dokumenterer multikultur æstetikken.

  Forkastelseskulturen.

  Det får lov til at blive siddende, “For det er jo deres kultur”.

  Comment by Janne — August 8, 2008 @ 1:11 pm
 2. Som en der færdes på Vesterbro til daglig, er det egentlig slående at man efterhånden vænner sig til sådant noget svineri… Og så alligevel, når jeg ser dine billeder synes de at være i den pæne ende af skalaen… Der findes langt grellere eksempler end disse rundt om på Vesterbro.

  Comment by Zonka — August 8, 2008 @ 1:27 pm
 3. Jeg ville tværtimod mene, at Vesterbro rigtig mange steder faktisk er pyntet gevaldigt op i de senere år. Bevar mig vel, du viser billeder af en uren muslim, lidt grafitti og noget affald ved siden af en byggecontainer, men det er da småting. Nej, her er vi for en gang skyld ikke enige, Drokles :)

  Comment by raapil — August 8, 2008 @ 4:12 pm
 4. Det er Monokulturs anden skribent Sobieski, der er ansvarlig for billederne Raapil (skønt det er sjældent han får nosset sig sammen til at lave nogen, den stud). Men jeg deler hans argument om en grundlæggende mangel på fællesskab, der manifesterer sig i hærværk med sekteriske udtryk.

  Og den med den urene muslim står for din egen regning.

  Comment by Drokles — August 8, 2008 @ 8:41 pm
 5. Det er trist at se. Der er en forbindelse mellem moralsk forfald og byens, gadens, facadens forfald.

  Comment by Reconquista — August 8, 2008 @ 8:48 pm
 6. Reconquista opsummere hele pointen i én sætning. Tak for det.

  rapilen - At Vesterbro er blevet byfornyet og istandsat (ofte for beboernes egen regning) tjener kun til at fremhæve forfaldet. En facade der er pudset op og nymalet, dvs. blevet pæn, inviterer tilsyneladende til griserier i form af graffitti, tagging etc. som eksemplet med PKK som er 5. billede fra neden.
  Jeg mener ikke at bydelens tilstand var “bedre” i gamle dage, idet Vesterbro var befolket af arbejderklassen og pjalteproletariatet, og derfor fandtes der ikke midler til at forbedre og forskønne byen. Men man passede på det man havde. I dag er der derimod personer der benytter mulighederne i den øgede velstand til at skide ud over deres medmennesker, og det er den helt store forskel fra nu til dengang.

  Comment by Sobieski — August 10, 2008 @ 10:10 am
 7. Her i byen ved Lillebælt var der for nogle år siden nogle mennesker der mente, at byen manglede hvad de havde af udsmykninger på f.eks. Vesterbro.

  Altså gik de igang.

  Folk blev rasende !

  Der blev skrevet i lokalsprøjten - snakken gik og signaler sendt ud.

  Det blev til en fælles indsats mod grafitti-folkene, som måtte erfare de havde fået befolkningen imod på sig.

  Resultatet udeblev ikke : vi blev stort set fri for svineriet.

  Kun en enkelt grafitti dukker op af og til - men ellers ikke.

  Hvis folk i de Københavnske områder - og andre steder- ville det kunne de MÅSKE stoppe svineriet .

  De er vel ikke anderledes end folk her i byen ?

  Eller de ER anderledes og det er derfor svineriet fortsætter?

  Comment by Vivi Andersen — August 11, 2008 @ 1:35 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress