De renes land

Forbrydelse og straf, islam — Drokles on August 7, 2008 at 10:40 pm

I Jyllands-Posten kunne man 27/7 læse om narkomaner i Pakistan

I den islamiske stat Pakistan lever syv mio. mennesker som narkomaner . De billige stoffer strømmer ind over grænsen fra Afghanistan, der producerer opium som aldrig før. Vi er kørt ad en gylden rute for at møde de pakistanere, der lever et tabuiseret liv med heroin og som forsøger at finde en vej ud i livet uden stoffer.

(…)

Stofmisbrug i Pakistan er et voksende problem, selv i velfungerende familier og det er både mænd og kvinder, der ender i misbrug af heroin, opium og hash. Myndighederne angiver selv, at der er syv mio. stofmisbrugere, hvoraf en stor andel dagligt ryger heroin eller sprøjter det ind via blodbanen.

Men det er ikke noget, der bliver talt om. Narkomisbrug er et stort tabu i det islamiske Pakistan , samtidig med at en omgang rygeheroin kan købes for mellem 50-100 pakistanske rupees, svarende til mellem fem og ti danske kr.

»Det er nemt at blive narkoman i Pakistan . Stofferne er tilgængelige overalt, men til gengæld bliver narkomanerne ofte ekskluderet af familien. Det sætter en families ære på spil at have et medlem, der tager stoffer, så det er skamfuldt at tale om,« fortæller Mark Brink, der i ni år har oprettet flere hjem for mænd og kvinder, hvor de over et år kan forsøge at blive og forblive stoffri.
En gang om dagen forlader Nawab Khan lufthavnen for at købe heroin. Det gør han flere steder i byen, men det er billigst ude på Smuglernes Marked. Det ligger på grænsen til stammeområderne. På den side af bommen, som Pakistan reelt kontrollerer, sælges der strygejern, viskestykker, legetøj og billig elektronik. På den anden side, som tilhører Federally Administrated Tribal Area, og som Taleban nu styrer en stor del af, bugner det med små våbenbutikker og stofsælgere, der faldbyder opium og heroin. Det meste friskdyrket i Afghanistan og ført via smuglere over den 2.430 km lange grænse ind til Pakistan , hvor 51 pct. af heroinen bliver transporteret igennem, mens 13 pct. af opiumshøsten bliver smuglet gennem Pakistan . Langt det meste føres videre gennem Iran og ender i Europa og Danmark.

Jeg kan jo ikke lade være at smide et ben til de, der så gerne vil spore alle ulykker tilbage til os - eller USA.

Siden amerikanernes invasion i 2001 er valmuehøsten vokset voldsomt. I 2007 slog den alle rekorder. Over 8.000 tons valmuesaft, der både bliver til opium og heroin, blev høstet på 193.000 hektarer land. En FN-rapport fastslår, at Afghanistan producerer 93 pct. af verdens forbrug af opium og heroin, og at Helmand-provinsen som den største producent, slår Colombia i omfanget af valmuedyrkningen sammenlignet med Colombias coca-dyrkning.

Men uanset udbuddet skal man stadig have en grund til at tage det. Og alle kender konsekvenserne, både i Pakistan, Danmark og Iran, her på Jorden og i efterlivet. Den pakistanske befolkning er på 140 mio. og med 7 mio. narkomaner er det en andel på 5% af befolkningen eller 1/20, hvilket i danske forhold ville svare til 250.000 narkomaner. Sjovt nok er antallet af narkomaner i Danmark 12.500 eller 0,25% - sjovt nok fordi 0,25% er 5% af 5% eller sagt med andre ord har de renes land 20 gange så mange narkomaner og sjovt nok fordi adgangen til den rene vare i Pakistan er så meget lettere. Eller er det fordi livet i islamiske lande er så deprimerende for mennesket at landet af misbrugere så langt overstiger, hvad man normalt kan regne med prædisponering for misbrug. Imens i Iran med det højeste antal narkomaner i forhold til landets størrelse

Man kan nok mene at det er langt ude og jeg må indrømme at denne post ingen som helst videnskabelig basis har. Den er kun et indfald med reference til gennemsnitslevealderens stigning i det tidligere DDR. Den steg så hurtigt at de gamle der statistisk stod for dødens dør klyngede sig til livet livet for et par ekstra år i det nye og frie Tyskland, hvilket stred imod forventningen om at den ville stige i takt med at de nye generationer, med deres bedre opvækstvilkår, ville blive gamle.

3 Kommentarer »

 1. En fornøjelse at have dig så velformuleret tilbage efter din ferie. Ferien må have gjort dig godt. Til sagen.
  Elendigheden gælder ikke kun Pakistan. Hvis ikke det er misbrug, er det andre former for dyb elendighed, vi ser i stort set samtlige muslimske lande. Lande, hvor styreformer og indre sammenhængskraft går op i hat og briller. Det er fra sådanne lande, Islam anbefaler sig med sit overskud af elendige. Europa skal oversvømmes med det bedste, man kan tilbyde Vesten - olie og elendighed.
  Da det er tidligt på dagen, så lad mig citere mig selv i stedet for at tænke to gange. På Uriasposten skrev jeg for lidt siden følgende:

  “‘…En meget stor del af de ikke-vestlige indvandrere…’
  Danmark har nu to måneder til at rette udlændingepolitikken ind sammen med de øvrige 25 lovlydige EU-lande, så der er fælles fodslag overalt i Europa og i princippet fri indvandring fra muslimske lande og en eksplosiv forøgelse af antallet af modtageklasser i de store danske og europæiske byer, indtil det kan være lige meget.

  At kærlighed til velfærdsydelser intet har at gøre med arbejdskraftens frie bevægelighed er en anden sag.
  At familiesammenførte fra ikke-vestlige lande kun handler om velfærdsydelser og Islams udbredelse og ikke arbejdskraft er en tredje sag, som heller intet har at gøre med dommen om fri bevægelighed.

  - - - - - - - - - - -

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  MENE, MENE TEKEL UFARSIN.”

  Denne ældgamle besked er dommen over alle, der ikke kender deres besøgelsestid. Den vil jeg minde om i tide og måske i utide, til jeg ved, hvad vej det går. Derefter kan det i alle tilfælde være lige meget.

  Hvis det lykkes for hr. Metock og de hemmelige broderskaber, kommer alle misbrugene væltende, som du taler om, terroren, halshugningerne, omskæringerne, burkaerne, fattigdommen og RIGETS indre udhuling. Kriminaliteten og genetiske defekter har vi allerede

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — August 8, 2008 @ 10:37 am
 2. Anders Fogh Rasmussen kan bære benzin til bålet med følgende udtalelse:

  “Jeg tror, at alle i det danske samfund har en fælles interesse i at tænke fordomsfrit med hensyn til, hvordan vi får skaffet den nødvendige arbejdskraft.”

  Han må tro om. Det har flertallet absolut ingen interesse i. Hvis altså han mener, at flere lavt til ikke-uddannede muslimske indvandrere fra ikke-vestlige lande skal have lov til at flyde ind i det danske velfærdssystem. Det er ikke fordomsfri tænkning, men uansvarlig tænkning og kun begribeligt, hvis han kun har blikket stift rettet mod en toppost i EU. Til gengæld vil det være endnu et illegitimt æselspark til størstedelen af det danske vælgerkorps. Et sådant spark vil ubetinget være en svækkelse af regeringspartierne og en kærkommen styrkelse af DF, som pludselig kan vælge at benytte sig af fordelenes forvandling. I denne sag må selv en statsminister tillige indstille sig på, at den veluddannede danske befolkning holder specielt vagtsomt øje med flertydige udmeldinger i udlændingedebaten og resultaterne af den.

  Hvis hans flertydige udtalelse derimod handler om at veksle velfærdsydelser med opdragelse til arbejde, så herboende indvandrere i stedet for at modtage velfærdsydelser lærer at yde efter protestantisk evne og nyde efter behov er sagen en helt anden. Så tager han måske fløjlshandskerne fordomsfrit af.

  Men jeg hører ham faktisk også sige, at den specielle tilstrømning sammen med Islam og sharia skal fortsætte som hidtil (med 19.000 om året? - prognose for næste år).

  Med venlig hilsen
  Emeritus.

  Comment by Emeritus — August 8, 2008 @ 11:36 am
 3. Jeg er meget enig. Det er skræmmende perspektiver i den fortsatte indvandring og EU beskytter ikke Danmark, men svækker os. Lad os komme ud!

  Comment by Drokles — August 8, 2008 @ 2:47 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress