Pia Kjærsgaard tone når Kina

Diverse — Drokles on August 4, 2008 at 7:43 pm

Fra TV2

 To gerningsmænd kørte en lastbil ind i politistationen i Kashgar, tæt på Kinas grænse til Tadsjikistan. De ka stede med granater, dræbte grænsebe tjentne og sårede flere. Begge formo dede terrorister blev anholdt, og den ene kom selv til skade ved angrebet.

Forud for OL har den kinesiske sikkerhedstjeneste gentagne gange advaret om angreb fra uighuriske separatister i den overvejende muslimske Xinjiang-region, som også grænser op til Afghanistan og Pakistan.

Det er også hende Pia Kjærsgaard og hendes tone

3 Kommentarer »

 1. Kineserne skal følge recepten fra Tjetjenien.
  De har en ung præsident, der selv er muslim, men han har et gevaldigt godt tag på den slags bøller.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — August 4, 2008 @ 9:40 pm
 2. Gud Drokles, tror du virkelig det er tonen? Nyhedsreferatet taler ellers om ‘uighuriske separatister’, men det er altså helt hen i vejret? Den rette sammenhæng er, at fordi de er sure over Muhammedtegninger og Pia K., så dræber ‘muslimske terrorister’ 18 kinesiske betjente? Den sammenhæng havde jeg aldrig regnet ud…

  Comment by raapil — August 4, 2008 @ 9:40 pm
 3. Det var meningen at lave en tyk ironi over den standardforklaring man alt for ofte hører i den danske debat, nemlig at tonen er skyld i vold og terror, Raapil.

  Comment by Drokles — August 4, 2008 @ 10:13 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress