Tøndersagen, Danmarks 11. september? II

Diverse — Drokles on November 27, 2006 at 8:32 pm

For at dvæle lidt ved Jørgen Bæk Simonsen, så slog det mig at der ligger et uopdyrket forskningsområde, der på en gang ligger i forlængelse af JBS ekspertise og lukker et par huller i hans viden. Et citat fra WA vi tidligere har været inde på gav mig ideen.

…hvis du ser på alle de ph.d.-stipendier, som gives til forskere, der vil studere det danske samfund, så er der heller ikke særlig mange, som handler om Tøndersagen….

Tøndersagen burde nemlig være meget interessant for en islamforsker som JBS. Det kan nemlig være, at han kan give et svar på, hvorfor mænd med muslimske navne var overrepræsenteret som gerningsmænd og om dette havde forbindelse til Muhammeds egen omgang med en 9-årig pige.

Tre af de dømte muslimer kom anstigende sammen i en lille bus og de arbejdede på samme pizzaria. Men det er mere end usædvandligt. Normalt opsøger pædofile hinanden væk fra deres normale omgangskreds, da faren for afsløring og forstødelse er stor. Man har ikke mange muligheder for at komme ind på en snak om sex med børn, når man mødes ved vandkøleren. I dette tilfælde synes det ikke at have været problemet, der har man åbenbart talt så godt om det at man har kunnet aftale en fælles tur. Derfor mener jeg, at der ikke er tale om så mange pædofile blandt de muslimske mænd, dømt i denne sag, som tallene ellers lægger op til.

Jeg tror snarere, at de fleste af de muslimske mænd blev revet med af en fiks idé om en seksuel leg, en leg der i deres øjne var moralsk forsvarlig, da den lille pige ikke ses som et barn, men ses som en øvet luder. Muhammed tog selv et barn til kone og godskrev dermed, at en stor voksen mand har fuldbyrdet samleje med et barn. Altså en kollektiv misopfattelse af sex og barndom der ligger i religionen islam.
Så hr. Jørgen Bæk Simonsen, nu er problemet ridset op og så er det bare med at gå i gang. Husk at det ikke er så svært. Hvis du har en eksemplarisk leder, er der altid folk der vil følge hans eksempel.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress