End of discussion

Diverse — Drokles on July 15, 2008 at 7:27 pm

Fra Politiken

»Hvorfor er er jeg mere farlig end en af de andre«.

Sådan spørger den 25-årig tuneser i dommervagten i København. Han er mistænkt for at have deltaget i planlægningen af drab på Muhammed-tegneren Kurt Westergaard og blev anholdt sammen med to andre.

Det var i Februar. Nu er der godt nyt for de der vil leve og sige deres mening, som det passer dem, når det passer dem, om hvad der passer dem. Fra Berlingske Tidende

PET og Rigspolitiet har sandsynliggjort, at de to udviste tunesere, der siden 13. februar har siddet varetægtsfængslet, planlagde et drab på Jyllands-Postens tegner Kurt Westergaard.

Sådan lyder vurderingen fra Københavns Byret, der tirsdag bestemte, at tuneserne fortsat skal være frihedsberøvet.

Dommer i Københavns Byret Marianne Madsen, siger i en pressemeddelelse, at betingelserne i udlændingeloven om frihedsberøvelsen er opfyldt.

- Den af Rigspolitichefen iværksatte frihedsberøvelse har været lovlig, og de pågældende skal fortsat være frihedsberøvet, siger hun.

Ergo er PET’s oplysninger rigtige og ud med de to mordere. Nu har de og deres danske sympatisører ofte påstået at de vil blive udsat for tortur. Fra Politiken

 Og jeg vil blive anholdt det øjeblik, jeg lander i Tunesien. Jeg bliver smidt i fængsel og voldtaget og tortureret«, siger den 36-årige med lav stemme.  

Hvorfor er det anale så fremtrædende? Er det værre end traditionel tortur? Og hænger det sammen med de ofte udslunge trusler fra mellemøstlige unge mænd om at de “knepper” denne og hin person med hvem de måtte have et mellemværende. Under alle omstændigheder kom manden til Danmark fordi han var forfulgt i Tunesien og nu kan vi måske forstå hvorfor.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress