Crocodile Mbassa

Diverse — Drokles on July 9, 2008 at 11:44 am

Alle har sikkert set den idag forfærdeligt langsommelige 80′er komedie Cocodile Dundee, hvor en barsk “buskman” hives til New York. Humoren, for så vidt der er tale om humor, ligger i Dundees reaktioner i mødet med det ukendte. Således udgør rulletrapper og elevatorer i første omgang en trussel, mens bidske vagthunde og knivbevæbnede bander ikke rykker en tøddel ved hvilepulsen. Fra DR

I Vejen er en mand blevet sigtet for i aftes at have banket et pindsvin ihjel med en skovl.

Episoden fandt sted under en fest, hvor den 23-årige mand pludselig gik løs på pindsvinet.

Et vidne ringede til politiet, som straks rykkede ud.

- Da vi nåede frem var pindsvinet dødt, og manden forklarede, at han var bange for pindsvinet. Han kommer nemlig fra Afrika, og på de kanter skyder pindsvinene med pigge, siger vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands politi til dr.dk/esbjerg.

Den 23-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

- Og så har han forhåbentlig lært, at de danske pindsvin er ganske harmløse, siger Søren Strægaard.

Pas på! Et pindsvin! Nu er det op til mændene at vise deres værd. Man kan levende forestille sig den arme mands panik i den drabelige kamp med et sagesløst dyr, der oven i købet er i høj kurs qua sin appetit på dræbersnegle (gå hellere igang med dem Mbassa. Men pas på for de spinger op på dig og bider armen af dig).

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress