21 fejlskud af Rasmus Brygger

Diverse — Drokles on February 9, 2015 at 6:22 pm

Liberal Alliances Rasmus Brygger stiller i Politiken Dansk Folkeparti “til ansvar“”for alle de helt vilde, ubehagelige og totalt gakkede udtalelser partiet er kommet med de seneste år“. Han begrænser det til “28 grunde til at Dansk Folkeparti ikke skal til magten” da udfærdigelsen af en komplet liste ville være et fuldtidsjob. Det kan også være et fuldtidsjob at være korrektiv til Rasmus Brygger der alene i forrige uge har beskyldt Nikolaj Sennels for at have nynazistiske sympatier, som forvekslet danske unge med “unge fra Langekær gymnasium“. Og ak, 3/4 af Bryggers indvendinger mod Dansk Folkepartis udtalelser er gakkede, hvilket vil sige at Brygger overgår Dansk folkepartis gakkerier med en faktor 3.

1. DF vil tvinge nydanskere til at se på bare bryster

Dansk Folkepartis forslag om at konfrontere muslimer, for det er dem vi taler om, med frihedens frugter er et ydmygt forsøg på forventningsafstemning og fjerne enhver undskyldning for den forbitrelse, der driver muslimer i hobetal ind i aktiv terrorvirksomhed. Venstrefløjen vil tilsvarende tvinge danskere til at se på homoseksuelle (pride´en) og indvandrere (kvoter i statsstøttede film og tv) som en holdningsbearbejdning, men her er Brygger tavs.

2. DF vil forbyde paraboler i Vollsmose

Pia Kjærsgård mener, at kanaler som Al Jazeera er sindelagskontrol. Derfor vil hun bestemme, hvad indvandrerne i ghettoerne må se.

Staten bestemmer i forvejen, hvad vi må se så det er der intet kontroversielt i.

4. DF mener at pjækkeri skal udløse bøder

LA vil have at lægebesøg skal udløse bøder.

5. DF kan ikke lide farven grøn

Hvis det er hvad de går til valg på…

6. DF vil have et dyrepoliti og en dyrevelfærdsminister

Vi har allerede en integrationsminister, og en minister for nordiske forhold…hvorfor så ikke?

7. DF vil have alle borgere i DNA-register

Når man læser ‘1984′ som inspirationsbog, kan man få mange gode ideer.

Der er intet om DNA-registre i 1984, hvilket Rasmus Brygger ville vide, hvis han havde læst bogen.

8. DF vil sende syriske flygtninge til Kenya

Dansk Folkeparti synes fint at flygtninge kan behandles i nærområderne, da det »med ét slag vil gøre Danmark ufatteligt uinteressant at søge asyl i«.

»Det kan sagtens være et afrikansk land, et land i Asien eller i Mellemøsten. Hvis der er tale om somaliske flygtninge, er det mest oplagt, at vi tager os en diskussion om det her med Kenya. Hvis vi så får oprettet et center i Kenya, synes jeg, det er oplagt, at vi også sender andre flygtninge dertil«. Martin Henriksen, oktober 2014.

Afstanden fra Syrien til Danmark er 3.076 km. Afstanden fra Syrien til Kenya er 3.880 km.

Kenya er lige over grænsen fra Somalia, og det er ifm somaliske flygtninge landet nævnes.

10. DF vil have at ramadanen altid ligger i skoleferien

Martin Henriksen er en meget magtfuld mand. Så magtfuld, at han åbenbart kan beslutte at ramadanen altid skal ligge i skoleferien, så muslimske elever ikke mister koncentrationen.

»Desuden opstår der spændinger, fordi nogle muslimer forventer, at folkeskolen pludselig holder nogle helligdage, fordi de skal fejre ramadanen«. Martin Henriksen, juli 2013.

Til hans forsvar påpeger han dog, at det kun er et forslag, da det vil være svært at lovgive om.

Det er ganske logik og et effektivt integrationsforslag, der vil lette skolegangen for de i forvejen og påviseligt mindre begavede indvandrere af muslimsk tilsnit. Regeringen har lovgivet om vielser af folk med samme køn, selv om det er et brud med kristen teologi til Bryggers begejstring. Hvorfor skulle regeringen så ikke også kunne lovgive om Ramadanen?

12. DF vil have folkeafstemninger om moskeer

Skal folket da ikke spørges, hvad der skal ske med deres land?

13. DF vil have svinekød i mindst 20 procent af den kommunale mad

De fleste kommuner har politikker for økologi, og kræver evt 100% halal-kompatibel mad.

15. DF har ufinansierede forslag for 185,5 milliarder kroner

Ja, de røde er dyre i drift. Men det giver ingen mening at summe alle forslag sammen, andet end at give et indtryk af Dansk Folkepartis iderigdom. Forslag er ønskesedler og hos børn er de alenlange. Omvendt har LA sammen med den røde regering sørget for, at vi aldrig finder ud af, præcist hvor ufanansieret masseindvandringen er. For ikke at tale om de menneskelige omkostninger.

17. DF vil forbyde engelsk på danske universiteter og i reklamer

Dansk Folkepartis kulturordfører Alex Ahrendtsen har det ikke godt med fremmedsprog – og allerværst står det jo til på danske universiteter. Alle de lånte udtryk og vendinger fra udlandet presser det danske sprog. Han mener, at det særligt er i københavnsområdet, hvor man »bruger engelsk en masse«.

»Det, vi reelt foreslår med vores sproglov, er at vi ikke skal have uddannelser udelukkende på engelsk, at vi ikke skal have reklamer på engelsk, og at vi ikke skal give støttekroner til engelsksprogede film«. Alex Ahrendtsen, januar 2013.

Der er tale om “uddannelser udelukkende på engelsk”. Noget engelsk er altså tilladt. Og kritikken af rene engelsksprogede linier er Dansk Folkeparti ikke ene om. Spiseligt for de pæne mennesker er der med engelsksproget undervisning begrundet frygt for kvalitetstab, da både underviser og studerendes engelskkundskaber er utilstrækkelige. Og dels er der bekymring for et domænetab i forhold til dansk, som Søren Krarup forklarede og siden er blevet støttet i. Oven i det, er der også bekymring for en forståelseskløft mellem en (ikke særlig godt uddannet) elite og almuen.

18. DF har et racismeproblem

Det er en åbenlys sandhed, at Dansk Folkeparti har medlemmer af Folketinget, der jævnligt ytrer sig racistisk.

Et par eksempler:

Mogens Camre bryder sig ikke om, at Manu Sareen og Erkan Özdem, der begge er »fra fremmede kulturer«, bestemmer, »hvad der skal ske med dette land«.

Det er ikke racisme, det er rettidig omhu.

Kasper Ravn Fredensborg, byrådsmedlem i Herning Kommune har ikke ondt af flygtninge, der drukner på vejen til Europa.

Flygtninge er ikke en race og manglende empati er ikke racisme.

Tina Petersen, tidligere MF’er og daværende medlem af Svendborg Byråd sammenligner kvinder i burka med skrald.

Næh, hun gjorde grin med, at en kvinde på et billede har en burka på, der minder om affaldssækkene på samme billede.

19. DF vil have indvandrere skal tale dansk i hjemmet

Vil Liberal Alliance ikke det?

20. DF vil have DR til at spille mindst 50 procent dansk musik

Sobert Public Service krav til en licensdrevet kanal ved navn DANMARKS Radio, hvor det i forvejen hedder “Der skal endvidere lægges vægt på dansk sprog og dansk kultur“.

21. De vil indføre mindstestraffe

En hjørnesten i et moderne demokrati er magtens tredeling, der bl.a. sikrer domstolenes uafhængighed. Men Dansk Folkeparti bryder sig ikke om dommernes straffe og vil derfor kræve mindstestraffe til bl.a. bandemedlemmer, der dømmes efter den såkaldte Bandepakke.

Domstolene laver ikke lovene som de dømmer efter. Det gør Folketinget…..og dermed DF.

“Kan manden virkelig være SÅ idiotisk?” udbrød min ven afmægtigt. Jeg må være svar skyldig.

22. DF vil give forældre lov til at slå deres børn

Måske “en endefuld eller en kindhest” ville gavne Brygger. Dansk Folkepartis forhold til revselsesretten er for længst afgjort imod revselsesretten.

23. DF mener at homoseksuelle er unaturlige og handicappede

Når det drejer sig om at få børn, så ER de handicappede derved at de ikke kan forplante sig gennem udlevning af deres seksuelle præferencer og sammen med deres ‘partnere’. ‘Handicap’ er ikke et grimt ord.

24. DF mistænkeliggør fremmede

I 2003 indrykkede partiet i flere landsdækkende medier en helsidesannonce om nye danske statsborgere med overskriften ‘Èn på listen er til fare for Danmarks sikkerhed - nu bliver han dansker’. Det var selvfølgelig ikke nok for partiet at angribe de nye danskere generelt – de skrev simpelthen navnet på de 700 nye statsborgere.

Og Liberal Alliance sætter danskernes sikkerhed på spil.

25. DF kræver ekstra afgift på fremmedsprog i reklamer

Og regeringen og har lige indført en afgift på dansksprogede blade, der trykkes i udlandet. Fremmedsprogede blade går fri.

26. DF vil have at danskere i udlandet skal integrere sig mindre

Der er tale om etniske danskere i gammelt dansk land. Manden er ikke bare idiot, han er en historieløs idiot.

6 Kommentarer »

 1. Tak fordi du gider! Jeg sad og taenkte det samme, men orkede ikke at imoedegaa idiotien.

  Comment by Anne Marie Buch — February 11, 2015 @ 8:06 am
 2. Det orkede jeg faktisk heller ikke, men det gjorde en god ven.

  Comment by Drokles — February 12, 2015 @ 3:25 pm
 3. Dumt og useriøst. Det må jo være en joke?

  Hvor er de fejlskud som du reklamerer med i overskriften? Jeg er ikke enig med Rasmus Brygger i alle hans pointer, men du opstiller ikke fejlskud så meget som du kommer med modificerede sandheder og begiver dig ud i nyttesløs mudderkasteri, al gjort med en så ubegavet en retorik at man skulle tro du var en 14 år.

  1) Hvilke muslimer bliver fordrevet ‘i hobetal’ i aktiv terrorvirksomhed? Hvor har du den statistik fra? Mener du dem der rejser ned til Syrien for aktivt at kæmpe mod netop terrorisme? Eller er ‘i hobetal’ i denne sammenhæng ensbetydende med ham den ene psykopat, Omar?

  Og hvordan skal bare bryster modkæmpe dette ikke-eksisterende problem? De to andre forslag du kommer med, gaypride og indvandrerkvoter, har jo en direkte, diskriminationsdæmpende effekt. Det ved man, for det virker i DK, og det virker andetsteds. Forslaget om at se på bare bryster er der ingen andre partier (i verden) der har været dumme nok til at finde på, så nu hvor vi ikke kan se på lignende eksperimenter fra udlandet og bedømme deres effektivitet, kunne du så ikke forklare hvordan bare bryster skal være integrationsfremmende og terrorforebyggende?

  For jeg tror faktisk godt, at muslimer ved de eksisterer. Halvdelen af dem har dem jo selv.

  2)

  Statens TV-kontrol ER jo et kontroversielt emne. Du burde måske tag et kig i grundloven (kender du overhovedet den?), evt. paragraf 77.

  DFs forslag om at forbyde paraboler er i øvrigt idiotisk, for de samme kanaler (altså, Al Jazeera, og så videre) kan der ganske nemt fås adgang på anden vis, eksempelvis ved at tilslutte en bærbar til TV’et og se dem via internettet i ganske fin kvalitet, eller købe såkaldte ‘receivers’ (lidt dyrere end paraboler), altså tv-bokse, som fremskaffer sig adgang til udenlandske kanaler via kabel.

  4)

  DF mener vel stadig at pjækkeri skal udløse bøder. Hvor er fejlskuddet hende?

  5)

  Igen, hvor er fejlskuddet hende? Du kommer jo med intet.

  7)

  Nej, der er intet om DNA-register i 1984, men det skriver Rasmus Brygger jo hellere ikke at der er. Kan du ikke læse dansk?

  At 1984 kan tages som inspiration til et DNA-register er dog sandt nok, for de begge har jo noget tilfælles (ekstrem statskontrol, totalitære regimer, frihedsberøvelse, etc).

  10)

  Nej, det er ikke logisk, for tidspunkt for ramadanen er forudbestemt jvf. den islamiske kalender, så muslimer vil holde ramadan når der skal holde ramadan.

  Hvordan vil du i øvrigt stoppe dem fra at faste? Tvinge mad ned i munden på enhver muslim der går på gaden?

  Du lyder jo til at være et meget fornuftigt menneske ..

  13)

  Ja, mange institutioner serverer Halalkød… og er det ikke noget der går jer DF’ere på? Er det ikke noget som i anser som kontroversielt, groteskt, uanstændigt?

  Jo. Og det samme gør alle vi andre om jeres svinekødspolitik. I er jo ikke på nogen måde anderledes end de muslimer som kræver halalkød: i ligger bare i den anden ende af skalaen.

  Hvis vi levede i en verden hvor Danmark var i krig, og Iraq var et moderat land, så ville flygtende DF’ere indtage den rolle i Iraq, som muslimerne i dag gør i Danmark.

  Ret sjovt at tænke på. Muslimerne burde jo være jeres bedste venner, nu hvor i er så ens!

  15)

  Hvor er fejlskuddet, hende? Det er vel sandt at DF ikke har helt styr på økonomien. Du undviger det relevante, igen.

  18)

  Nej, det er racisme, og det vil de fleste mennesker i Danmark være enig i.

  I øvrigte er det almen kendt at ‘racisme’ generel hentydes til al form for diskrimination baseret på sociologiske forskelle, og alle ikke kun “race”. Men det ved du jo også godt, så hvorfor kommer du ikke med noget klogere?

  19)

  Der er vel forskel på at forbyde udlandssprog i hjemmet, og opfordre til det, ligesom der er forskel på at forbyde at stemme på DF, og så bare at opfordre til det.

  22) Hvor er fejlskuddet? Du ignorer igen hans pointe.

  23) Handicap er et grimt ord i daglig, dansk tale, og det ved DF jo også godt, hvilken er grunden til at de bruger det. Og nej, selvfølgelig er homoseksuelle ikke handicappede, for det antyder jo at det er meningen at de skal kunne føde børn, og det er det jo ikke, biologisk. Men de er dog fint i stand til at opdrage børn, hvilket DF så ikke vil tillade dem. Hvorfor?

  I øvrigt kom Rasmus Brygger også med ordet “unaturligt”, hvilket du slet ikke kommenterede på. Hvorfor?

  Mener du at homoseksualitet er unaturligt?

  24) Men DF mistænkeliggør stadig uskyldige fremmede. Igen svarer du ikke på hans pointe, igen er der intet “fejlskud”, igen kommer du med noget ubegavet mudderkasteri som vist nok kun dine egne idiotlæsere finder tiltrækkende, men vi andre har for længst gennemskuet dig.

  Stram nu op.

  Comment by Drokles Kommentator — June 22, 2015 @ 9:40 am
 4. Meget enig i ovenstående indlæg.

  Skribenten på denne hjemmeside forekommer mig som et meget trist menneske, der sidder i sit lille hul og lukker gylle ud, som et par enkelte mongoler så kommer ind og roser ham for.

  Lad os endelig ikke skabe traffik på denne side. Lad idioten hygge sig med sig selv.

  Comment by Mette S — June 22, 2015 @ 6:39 pm
 5. Kære Drokles, jeg har tilladt mig at andre dit navn, da der kun kan være en Drokles på Monokultur.

  Tak for både at mene at jeg benytter ubegavet en retorik at man skulle tro jeg var en 14 år og for at lyde til at være et meget fornuftigt menneske .. Kedelig kan jeg da ikke være

  “Hvor er de fejlskud som du reklamerer med i overskriften?” spørger du. De står i nummerorden under overskriften er det korte svar.

  Det lange er at skønt du beskylder mig for ikke at kunne læse dansk så motiverer jeg hvad jeg mener er et fejlskud ved at citere Rasmus Brygger for at ville i “til ansvar“”for alle de helt vilde, ubehagelige og totalt gakkede udtalelser partiet er kommet med de seneste år“. Det vil med andre ord sige at det han betragter som gakket eller ubehageligt ikke er det. Brygger stiller nemlig Dansk Folkeparti op som en paria; 28 grunde til at DE ikke skal til magten, skønt mange partier deler Dansk Folkepartis meninger i forskellige konstellationer. Brygger er nærmest manisk optaget af Dansk Folkeparti så hans indlæg kun kan læses som en forvirret samling ideosynkrasier.

  1) Det er lidt overraskende at man efter Glasvej, Glostrup, Vollsmose og senest Krudttønden/ og hvor mere end 100 muslimer fra Danmark er draget til massakrerne i Levanten under Kalifatets faner kan få det spørgsmål. Disse er kun toppen af isbjerget, der er mange flere og tendensen er for stærkt opadgående. Bag dem står de der samarbejder, enabler og sympatiserer.

  Med andre ord, hvis man forøger den muslimske population forøger man også antallet af sager. Da PET allerede mener sig strakt til det yderste vil yderligere muslimsk indvandring vælte læsset. Derfor er Dansk Folkepartis påpegning af at med enhver mængde muslimer ind i landet får man en uforholdsmæssig stor terrortrussel kun ganske nøgtern. Hvad Brygger tilbyder er i bedste fald lummer æstetik.

  Og nej, der er ingen økonomisk fordel med muslimsk indvandring, der kunne retfærdiggøre en lallende risikovillighed, kun en underminering af velfærdsstaten. Dette besvarer også 24).

  2) Med hensyn til de bare bryster, så fremgår det med al tydelighed i min argumentation. Desuden kan jeg tilføje at Skaarup citeres for at det er almindelig praksis i Holland at vise nye borgere, hvad de kan risikere at se i et frit land. Og med hensyn til at der er en antidiskrimineringseffekt med Gaypride’en så virker den vist ikke på muslimer, der står bag de fleste og de værste homofobiske angreb i nattelivet.

  4) Statens TV-kontrol er ikke et kontroversielt emne - desværre. Der er stor konsensus for at fortsætte som hidtil blandt de politiske partier. Men hos Brygger diskvalificerer det kun Dansk Folkparti.

  5) At ville give bøder for pjækkeri svarer til LAs forslag om bøder for lægebesøg. Hvis det ene er gakket er det andet lige så gakket. Det er underforstået for de der kan læse dansk.

  7) DNA-registret er Bryggers egen fortolkning af 1984. Men muligvis har du ret. Han er blot infam når han beskylder sine modstandere for at læse 1984 “som inspirationsbog”. Hvad fortæller han sine horder af muslimske venner når de læser koranen som inspirationsbog? At det var derfor Omar ville massakrere jøder, men kun fik ram på een, fordi han var vokset op med at de var aber og svin og som imamen havde fortalt dagen før?

  10) Ramadanforslaget er glimrende i forhold til konsensus. I forhold til virkeligheden er det varm luft, det medgiver jeg, men i forhold til konsensus er det glimrende. Som jeg argumenterer så blander politikerne sig i forvejen i kristen teologi så hvorfor ikke vise muslimerne at de er en del af fællesskabet ved at de også kloger sig på islamiske højtider? Se, igen, der vrøvles frit over det politiske spektrum, men Brygger mener kun at det der kommer fra Dansk Folkeparti ekskluderer dem fra magt. Det er idiosynkrasier.

  Ah, Ramadan. Tid til Ramadanløjer

  http://www.rfa.org/english/news/uyghur/attack-06232015182353.html

  One Decapitated, Several Hurt in Suspected Islamist Attack in France - http://www.naharnet.com/stories/en/183183-one-decapitated-several-hurt-in-suspected-islamist-attack-in-france

  IS Suicide Bomber Kills 25 at Kuwait Shiite Mosque - http://www.naharnet.com/stories/en/183199-is-suicide-bomber-kills-25-at-kuwait-shiite-mosque

  28 Dead in Tunisia Tourist Resort Attack - http://www.naharnet.com/stories/en/183201-28-dead-in-tunisia-tourist-resort-attack

  IS Kills 120 Civilians in ‘Massacre’ in Syria’s Kobane - http://www.naharnet.com/stories/en/183189-is-kills-120-civilians-in-massacre-in-syria-s-kobane

  …men al-Qaeda kan også være med:

  Dozens Killed as Somali Shebab Overrun African Union Base - http://www.naharnet.com/stories/en/183208-dozens-killed-as-somali-shebab-overrun-african-union-base
  13) Jeg argumenterer jo allerede med at der intet kontroversielt er i at foreslå svinekød når der i forvejen er en almindelig holdning til at man kræver 100%-halal kompabilitet og økologi. Rasmus Brygger mener åbenbart at når Dansk Folkeparti indskriver sig med deres krav ind i en fast tradition over det politiske spektrum så er det kontroversielt.

  15) Med et stop for indvandring fra den muslimske verden ville dansk økonomi endnu kunne reddes. De partier, der som Liberal Alliance ikke vil indrømme at den muslimske del af borgerne samlet set er en kæmpe underskudsforretning ud over at være en sikkerhedstrussel har ikke styr på økonomien. Og igen, Dansk Folkparti har rigtig nok en stor og dyr offentlig sektor som mærkesag, men hvorledes skiller det dem ud som værende særligt ukvalificerede til magten? Sosserne, SF, Enhedslisten og nu Alternativet er jo også storforbrugere af andres penge og Venstre vil helst blot lade stå til.

  18) Nej , det er ikke racisme, punktum, færdig. Uanset at nogle tror at det er racisme, så er det ikke racisme. Og det er min erfaring efter de mange årtiers debat om racisme at stort set alle andre en folk som Brygger og knaldperlerne der stemmer Alternativet, så ved alle hvad racisme er.

  19) Der står i Bryggers tekst og det han citerer intet om et forbud mod udlandssprog i hjemmet. Kan du ikke læse dansk? Faktisk deles Henriksens holdning lang ud på den røde fløj og blandt mange, der arbejder (forgæves) med integration.

  22) Jo, der står nemlig noget i min tekst, nemlig at Dansk Folkeparti ikke vil genindføre revselsesretten. Der er et link i teksten, som fremgår med ændret farve og en stiplet linje. Brygger fortsætter sine ubehageligheder ved at tale om at slå sine børn og således definere indholdet ved en revselse. På den måde kan de dummeste være med. Og derfor behndler jeg ham, ja alt dor pænt faktisk, men mere derefter end jeg ellers behandler politiske modstandere. Folk der dutter folk en mening på hvis vanvid alle kan forstå er mig en vederstyggelighed.

  23) Handicap er ikke et grimt ord. Ikke der hvor jeg kommer fra, men der er vi så forskellige. Hvorfor er handicap et grimt ord for dig? Gøre handicappede dig utryg?

  Det var Krarup der sammenlignede homoseksuelle med handicappede fordi de ikke igennem naturlig udlevelse af deres seksualitet kunne få børn. Det er når du skræller dine egne idiosynkrasier væk et omsorgsfuldt udsagn. At der er folk som dig og Brygger der ikke kan læse indenad - som mine idiotlæsere tager som en let disciplin - og bebrejder andre for at i misforstår både hvad handicap og racisme betyder er jo helt fjollet. Stram op.

  Comment by Drokles — June 27, 2015 @ 4:13 am
 6. Mette S, ignorering virker så meget bedre, hvis du ikke efterlader en kommentar. Nu har du gjort dit til at kommentarsporet tredobledes.

  Comment by Drokles — June 27, 2015 @ 4:15 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress