USA viser vejen

FN — Drokles on June 8, 2008 at 7:49 am

Og så skal vi med. Fra Reuters

The United States has quietly informed Western allies of its intention to walk away from the U.N. Human Rights Council, diplomatic sources said on Friday.

The U.S. delegation has observer status, with the right to speak, in the 47-member state forum, which meets in Geneva, and has never stood for election to the Council since it was set up two years ago. Diplomatic sources and rights activists said that U.S. officials had informed the European Union on Friday morning of its intention to halt its involvement in the Council. “They said they were going to disengage totally,” said one representative of a rights watchdog group.

(…)

….it is seen by critics as having fallen under control of a bloc of Islamic and African countries, which have a majority when backed by their frequent allies Russia, China and Cuba.

Og det med det vuns!

3 Kommentarer »

 1. FN har længe stået for Forbrydernes Nationalforsamling.
  Vesten har ikke noget at udrette i den forsamling.

  falkeøje

  Comment by falkeøje — June 8, 2008 @ 10:48 am
 2. Jebski, det kan ikke gå hurtig nok.

  Comment by Per N — June 8, 2008 @ 4:10 pm
 3. Der er selvfølgelig to menneskerettighedsretninger. Et for oplyste vestlige borgere som må kunne formodes at vise tolerance og tage imod kritik og hån, med et stort hjerte, og hele tiden byde den anden kind til. Så er der den anden, de uoplyste 3. verdens borgere (Muslimske lande og Afrika) der gennem deres kultur, og ved fortidens ‘hensynsløse’ udnyttelse af vestens kolonisatorer, altid har ret til at bøje menneskerettighederne fordi de jo er ofre for andres ondskab,(oftest deres egne dikatorer i såvel politisk som religøs henseende, se blot på de lande der vedtog resolutionen) og derfor ikke kan vise samme tolerance og tilgivende ånd. Således sagde USA’s ambassadør om resolutionen: “Resolutionen har til formål at indføre restriktioner mod individer snarere end at understrege pligten og ansvaret for regeringerne til at garantere, opretholde, fremme og beskytte menneskerettighederne.”
  Her er humlen; der skal slås ned på enkeltindivider der stiller krtiske spørgsmål til religiøse overgreb og angreb på ytringsfriheden. Det er rene Gestapo-metoder, hvor vi intet har at gøre i det selskab.
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/04/fn-islams-gestapo-stephen-brown.html

  Comment by j.olsen — June 11, 2008 @ 9:35 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress