Muslimer er altid ofrene

Diverse — Drokles on November 24, 2006 at 9:12 am

Uanset hvad der sker i Verden, så er det eneste muslimer tænker på, det der overgår dem selv. I MetroXpress Klummen fra 23/11 skriver imam Abdul Wahid Pedersen om den russiske regerings mord på kritikere af krigen i Tjetjenien. Hans anklagepunkt mod den danske regering - ja, det er Danmarks opgave at implementere ytringsfrihed i det enorme gangstervælde øst for Bornholm, nu ytringsfriheden er så “højt besunget” i vores eget lille land - kommer på baggrund af en udenrigsministeriel skrivelse, der klargør det danske syn på den slags udemokratiske handlinger. Den er åbenbart ikke dybtfølt nok, for den gode imam mener, at det er en standardformular, hvor man blot “bruger ’søg-og-erstat-funktionen’, til at indsætte et navn på de rette steder”. Og det synes jeg da var en god ide. Så her er hvad Abdul Wahid Pedersen bl.a. kunne skrive næste gang:

Det ville jo være ubelejligt, hvis der blev skruet ned for olieleverancerne fra Saudiarabien til EU, så det bedste er nok at gøre gode miner til slet spil, for vi vel ikke fryse om tæerne, her hvor vinteren nærmer sig. Og Darfur er jo så belejligt langt væk, så vi næsten ikke engang kan stave til det [her må jeg indskyde, at jeg regner med, at imamen projicerer den muslimske Verdens analfebetisme over på os], og når den sudanesiske regering nu selv siger at det er et internt anliggende, som andre ikke skal blande sig i, hvorfor skulle man så stikke næsen for langt frem?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress