USAs Obama og Canadas Stephen Harper reagerer forskelligt på Charlie Hebdo massakren

Lederen af den frie verden lod sin talsmand erklære krig mod islamofobi i kølvandet på Charlie Hebdo massakren skriver Breitbart

There are some individuals that are using a peaceful religion and grossly distorting it, and trying to use its tenets to inspire people around the globe to carry out acts of violence. And we have enjoyed significant success in enlisting leaders in the Muslim community, like I said, both in the United States and around the world to condemn that kind of messaging, to condemn those efforts to radicalize individuals, and to be clear about what the tenets of Islam actually are.  And we’re going to redouble those efforts in the days and weeks ahead.

Islam er fredens religion og skam få den, der tænker ilde på baggrund af muslimers myrderier på Muhammeds utvetydige befalinger. Mod nord ligger USAs traditionelt feminine nabo Canada og her udtalte premierministeren sig således (irriterende lyd)

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress