Hvis de bare ikke var idioter II

Diverse — Drokles on November 23, 2006 at 10:34 am

I DR’s P1 debat mødte DF’s uddannelsesordfører Martin Henriksen Religionslærer Heidi Friborg Christophersen i en debat om den famøse lærebog, Os og Kristendom, for folkeskolens 5. klasse. Bogen kæder islam sammen med terror.

Jeg må sige at Martin Henriksen gjorde en udmærket figur, hvorimod religionslæreren rodede sig ud i sære argumenter. Blandt andet mente hun, at det var synd for de muslimske elever, at høre deres religion omtalt på den måde. Men hvad med børn af marxistiske forældre, de skal vel stadig lære om Gulag, eller kristne og korstoge (som jeg mener var en helt igennem god ting!) osv.

Martin Henriksen påpegede mht. til at bogen var trukket tilbage, at det ikke er unormalt for skolebøger at have politisk slagside. Således er hans eget parti blevet omtalt som nyfacistisk. Jeg har selv et eksempel fra min læreruddannelse på det samme.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress