Ugen i tilbageblik

Diverse — Drokles on January 5, 2015 at 12:55 pm

Jeg falder i ugens løb over små historier som ikke kan bære en hel post, men højst en kommentar. De kan være helt små formuleringer som Jyllands-Postens overskrift “Ny moskébrand rammer Sverige”. En moskebrand er ikke et lavtryk eller en katastrofe. Eller, det er måske en potentiel katastrofe, men kun, hvis man erkender de enorme spændinger som den muslimske indvandring medfører. Det gør man naturligvis ikke frivilligt.

Det kan også være en populær artikel fra Jyllands-Posten om at stenaldermad er noget fup når der står I det meste af Stenalderen var Danmark i øvrigt så varmt, at der levede sumpskildpadder i søerne.” - Hvad kan den viden betyde for klimapolitikken? Eller den morbide overskrift “Ekspert: Thornings sidste ord kan være socialdemokratisk valgslogan” på Danmarks Radio. Tydeligvis regner eksperten med at Socialdemokratiet overlever den tilsyneladende døende Thorning. Eller en ny TV-serie fra Danmarks Radio, der fokuserer på “perker-danskere”, som souchef i DR Ung, Erik Struve Hansen ifølge Jyllands-Posten forklarer

“Vi ved ikke helt hvem de er, eller hvad vi skal kalde dem, og vi har måske også svært ved at skelne de forskellige kulturer, befolkninger og religioner fra hinanden. Med serien skal vi se nærmere på kløfterne og lighederne mellem herboende befolkningsgrupper.”

Hvem ‘vi’ er, ved jeg ikke (men vi kender statistikkerne), men perker-danskere er altså meget eksotisk for Danmarks Radio, der holder dem ud som et selvstændigt studie og henlægger det på en af deres små kanaler frem for på hovedkanalen.

I den lette ende tilbyder Modkraft udvalgte billeder som flotte plakater, bla dette, der så rammende for venstrefløjen hedder “Demo mod hele lortet”

demo-mod-hele-lortet

Og så var det en historie i de fleste medier, her ved Danmarks Radio, om at den danske sædbank Cryos International “savner sæddonorer med anden etnisk baggrund”. Hvorfor et privat firmas leveranceudfordringer skulle interessere læserne mere end afsætningsproblemer for, lad os sige, en sofagruppe Biva ligger selvfølgelig i den underliggende racisme

- Hylderne er fyldt med dansk sæd, men til indvandrere og deres efterkommere har vi ikke ikke så meget, vi kan tilbyde. Så vi har et problem, siger Ole Schou.

Han tilføjer, at sædbanken har forsøgt at hale flere donorer ind via en annoncekampagne i boligområder, hvor koncentration af indvandrere er høj. Blandt andet i Gellerup ved Aarhus.

- Det kom der ikke noget ud af. Vi kunne ellers sagtens komme af med sæden. Der er en kæmpe efterspørgsel derude, og vi skriver også på vores hjemmeside, at vi specifikt søger andre etniciteter, siger han.

Det er især sæd fra mænd med afrikanske, mellemøstlig og asiatisk baggrund, der er en mangelvare.

- Det er op ad bakke, og det har det altid været af en eller af anden mærkelig grund. Og det er også et fænomen, man kender i andre vestlige sædbanker, siger han.

Her er race ikke et diffust begreb kastet ned over religiøse og kulturelle grupper eller underliggende reaktioner mellem fordom og rettidig omhu. Jyllands-Posten havde en historie om hvordan danskere reagerer undrende når nogen gifter sig med en muslim (mens æresdrab er muslimers reaktion når muslimske piger kærester med danskere - og danskernes undrende reaktioner måske kunne være farvet af den slags religiøse særheder). Sæd-historien er den ægte vare. Cryos mener ikke at have noget at ’tilbyde’ til ikke-hvide etniciteter til den kæmpe efterspørgsel derude, men undrer sig ikke over fravalget af hvide gener til fordel for egen race.

Den liberale Rasmus Brygger glædede sig på Facebook over den svenske Enhedsregering til udelukkelse af Sverigesdemokraterne fra nogen indflydelse deres folkelige mandat ellers kalder på.

Tillykke til den svenske regering, for at den kan overleve med støtte fra de borgerlige partier. Og et særligt stort tillykke til Sverige, for at det sker uden Sverigedemokraterna. Man skal tale om problemerne ved indvandring, men selvfølgelig løser vi dem ikke ved at lukke grænserne ned og skabe en os-og-dem-stemning.

Måske er der alligevel en ting eller to, vi kan lære af Sverige?

Den såkaldt konservative Rune Kristensen havde i øvrigt trykket ‘Like’ til den status. I Enland rykker Dronningens Livgarde bag sikkerhedshegn for at beskytte dem mod terrorangreb skriver Daily Mail

2449df6800000578-0-image-a-12_1419716320446

Security chiefs have taken the dramatic step of withdrawing Royal Guards from their high-profile posts outside palaces amid mounting fears of ‘lone wolf’ terrorist attacks.

Elite soldiers of the Queen’s Guard have pulled back from public positions at many landmarks in response to possible threats from Islamic extremists.

For the first time since the height of the IRA’s terror campaign, the soldiers are also no longer allowed on sentry duty alone, and are now accompanied by armed police.

Det gav om ikke andet så en ny betydning til udtrykket qui custodiet ipso custodes? Og så er var der selvfølgelig Per Clausens “Jeg er imod vold, men…” tweet, til nyheden om at hans partis tæskehold havde overfaldet gadesatirikeren Dan Park

10898181_10153011712929803_4766962968463425668_n1

Man kan kun beundre venstrefløjens evne til at dæmonisere fra håndvasken.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress