Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Kommentarer på Uriasposten og Snaphanen vs Fathi El-Abeds FB profil


Kommentarer på Uriasposten og Snaphanen vs Fathi El-Abeds FB profil

Diverse — Drokles on December 14, 2014 at 1:12 pm

Katrine Winkel Holm anmeldte Krasniks bog Fucking Jøde, og hendes ord er så meget bedre end mine, så jeg vil planke ud over al anstændighed

I dag kan Krasnik ikke færdes på ydre Nørrebro. Alt det får Krasnik til at konstatere, at der faktisk findes antisemitisme i Danmark og at det er et ”uskyldstab af dimensioner”.

I betragtning af, at denne konstatering er selve baggrunden for bogen, er det forbløffende at det lykkes Krasnik at skrive 300 sider uden at diagnostisere roden til det nye jødehad.

Det skyldes ikke kun, at bogen i et vist omfang består af genoptryk af gamle artikler og kronikker.

Man sporer også en markant uvilje mod at søge til bunds i problemet.

Ikke på noget tidspunkt kobles det nye jødehad direkte sammen med den voksende muslimske befolkningsgruppe i Europa. Ikke på noget tidspunkt fordyber Krasnik sig i islams institutionaliserede jødehad, der sanktioneres af Koranens abe-og-svin-betegnelerne for ”yahud”.

Hvis det sker, sker det på floromvunden, politisk korrekt vis.

”Meningsmålinger blandt europæerne afslører konstante og også voksende fordomme mod jøder”, hedder det f.eks. et sted. Men Krasnik spørger ikke, hvilke europæerere, der nærer fordomme mod jøder – og om det overhovedet er europæiske ”europæere”.

(…)

Og selvfølgelig er det interessant, at Krasnik kan fremvise eksempler på modbydelige kommentarer i overlæge Morten Frischs kommentarfelt på Facebook, men viser det, at forbudskampagnen er drevet af antisemistisme? Nej, det er for overfølsomt og simpelthen forkert.

(…)

Og sandelig om ikke Krasnik kan afsløre for den undrende læser, at det ikke mindst er i Trykkefrihedsselskabets og Snaphanens kommentatorspor, at antisemtismen florerer!

”De første tegn på at antisemitismen i Danmark nok ikke bare er en filial af Mellemøstkonflikten” finder han efter Hedegaard-interviewet i Snaphanens, Uriaspostens, Mikael Jalvings og Trykkefriheds kommentatorspor.

Her er det, man må spørge sig selv, om Krasnik mon selv tror på det billede, han tegner. Ved den erklærede zionist ikke, at de sider, han forsøger at shame som vækststeder for antisemitisme hører til landet mest Israel-loyale?

Jo, der har været et par smagløse kommentarer, også på denne side, da bølgerne gik højt efter Krasniks Hedegaard-interview, men havde Krasnik læst på lektien ville han vide, at Trykkefrihed’s redaktører, bl.a. undertegnede, gik klart i rette med dem.

Og, alene forsøgsvis, at parallelisere de par af kommentarsporets dumme udsagn med det nye voldsparate jødehad, der udgår fra den nye og voksende muslimske befolkning i Europa vidner om en rystende mangel på proportionssans og dybde.

Se også Uriasposten og Snaphanen. Krasnik er uhæderlig og retter bevidst og ondsindet bager for smed. Uriaspostens Møller og Snaphanens Steen er blandt de hæderligste mennesker man kan forestille. Det behøver man ikke være venner med dem (som jeg bryster mig af at være) for at forvisse sig om, det kan enhver læse af deres skriverier. Men som uafhængige blogge er de tilstrækkeligt obskure til at de kan forsvare deres renomme og med islamkritisk fokus er de forhåndsdefamerede som rabiate.

Jeg har tidligere gjort mig morsom over dagbladet Informations læseres lumre antisemitisme i en postering om Ahmedinejad, en om antisemistisme på venstrefløjen og et om Aia Fog. Også Politikens læsere kan være med når det handler om Lykketoft og Stampe. Krasnik kender grangiveligt de to medier, men drager dem ikke til ansvar for deres læseres udgydelser. Ja, antisemitismen kommer fra muslimer og i en lummer form fra venstrefløjen og den præger medierne. For eksempel Krasniks nuværende Danmarks Radio, hvor Israel var skurken i en historien om palæstinensisk homoforfølgelse.

Arabere, muslimer, medier er alt jeg behøver for at lave en overgang til nattens prokrastinering, lørdag 13/12. Fathi El-Abed, ofte brugt kommentator i de fleste medier, mener i en Facebook opdatering, at et syreangreb på en israelsk jødisk familie har fået for megen dækning i danske medier.

Børge Andersen ISRAEL STYRER ALLE MEDIER I VESTEN … dec 2010
.
Israel vil ansætte op mod 1000 danskere som meningsagenter.
De skal forbedre Israels anseelse herhjemme.
Ud over Danmark er det bl.a. Storbritannien, Italien, Frankrig,
Spanien, Tyskland, Holland og Norge, som i sidste uge modtog en fax, der
udstikker de basale retningslinjer i den nye kampagne.
dec 2010
http://www.information.dk/telegram/252701

17 hrs · Edited · Like · 23

(…)

Mohamad R Zah Martin Wenkens kan du komme med beviser at jøder bliv gasset i Polen eller andre steder? Det tvivler jeg stærkt på, alt det som vi har lært i skolerne kan ikke være andet end bullshit, da det hele er basseret på KUN 2 øjenvidneberetninger som gav beskrivelser som slet ikke hang sammen. Der blev aldrig fundet knogler eller rester på nære hår som var klippet. Ingen dokumenter, intet. Jeg siger KAN fordi efter jeg har lavet en del research så er jeg slet ikke overbevist at holocaust er faktisk sket, men meget peger på at det var krig propaganda og ikke andet. Ikke at Jøder ikke blev behandlet dårligt under krigen og blev sat i kampe, men at de blev gasset er jo en hel anden historie. Så ja medmindre du kan komme med klare beviser på at det er sket så vil jeg ikke tro på at det er sket eller ikke sket. Hvis du bare prøver at lave lidt research på nettet så vil du selv blive i tvivl…

16 hrs · Edited · Like · 4

(…)

Anne Ulrich Aamand Hvorfor saboterede zionisterne ikke jernbanesporene ind til KZ- lejrene ? Hvorfor bombede zionisterne ikke lejrene og befriede deres jødiske medmennesker ? Hvorfor dit og hvorfor dat ? Fordi zionisterne havde en drøm om en jødisk stat kun for udvalgte jøder og ligesom Abraham var klar til at ofre sin søn Isak, fordi han hørte stemmer ( man ved vist ikke hvad Isak’s mor mente om den sag) så ofrer zionisterne gerne deres egne for at gøre guden Mammon tilfreds - den gud som afleverede Palæstina til zionisterne og smed palæstinenserne op på et bål som stadig ryger.
16 hrs · Like · 3

(…)

Mohamad R Zah Nils det behøver jeg ikke, jeg har set videoer som beviser at det der blev beskrevet af vidner hang slet ikke sammen, så igen stop med at være naiv og tro på alt hvad de har fortalt os: https://www.youtube.com/watch?v=7-Kl6RHKIQk
15 hrs · Edited · Like · 1
(…)
Anny Sax Kære Fathi El-Abed - Jeg vil meget gerne have din kommentar til Mohamed R Zah skiblerier…..
————
Mohamad R Zah Martin Wenkens kan du komme med beviser at jøder bliv gasset i Polen eller andre steder? Det tvivler jeg stærkt på, alt det som vi har lært i skolerne kan ikke være andet end bullshit, da det hele er basseret på KUN 2 øjenvidneberetninger som gav beskrivelser som slet ikke hang sammen. Der blev aldrig fundet knogler eller rester på nære hår som var klippet. Ingen dokumenter, intet. Jeg siger KAN fordi efter jeg har lavet en del research så er jeg slet ikke overbevist at holocaust er faktisk sket, men meget peger på at det var krig propaganda og ikke andet. Ikke at Jøder ikke blev behandlet dårligt under krigen og blev sat i kampe, men at de blev gasset er jo en hel anden historie. Så ja medmindre du kan komme med klare beviser på at det er sket så vil jeg ikke tro på at det er sket eller ikke sket. Hvis du bare prøver at lave lidt research på nettet så vil du selv blive i tvivl…
43 min. · Redigeret · Synes godt om · 3
——
På forhånd tak…….
16 hrs · Like · 6
(…)
Jørgen Garp Fathi El-Abed Selv om det kan være meget anstrengende at følge indslag af notoriske israelske ‘løgnhalse’ som Martin Wenkens, så tjener du din sag meget dårligt ved at tillade Mohammed R Sahs Holocaust benægtende udgydelser på din tråd. Luk ham ned!

15 hrs · Edited · Like · 5
(…)
Peter Kocsis Det har vakt stor forargelse, at en person på debatten har sat spørsgmålstegn ved Holocust. Imidlertid mener jeg ,at så længe den officielle Israel og dets talsmænd her på bloggen systematisk selv benægter Naqbaen, så er en benægtelse af Holocaust i diskussionen selvfølgelig ligeså legitim . Når en bøddel ikke vil respekterer ofrenes smertepunkter som bødlen selv har skabt, skal ofrene jo selvfølgelig heller ikke respektere bødlens af andre bødler skabte smertepunkter. Først den dag da Israel ikke blot anerkender og undskylder Naqbaen men også ,som FN resolutionen fra 1948 kræver, lader de fordrevne flygtninge vende tilbage til deres hjem eller hvis de ikke ønsker det, lade dem få erstatning, vil man kunne kræve ,at Holocaust anerkendes af alle og først da vil man kunne forarges over at dette ikke sker.
9 hrs · Like · 3
(…)
Ahmed M Hamze Firoozeh Bazrafkan din lille klamme luder.. skyd dig selv din klamme kælling.. håber du får et langt liv..

Det er værd at bemærke at holocaustbenægtelse får likes.

2 Kommentarer »

 1. Milde Moster….
  De kommentarer, du citerer gør, at man er jo lige ved (men også kun lige ved) at forsvare §266b.
  Lad gå med muslimerne - 1400 års opdræt til udelukkende at føle had mod alt og alle må vel efterhånden være kodet ind i deres dna. Men at danskere følger trop er uforståeligt. De burde virkeligt vide bedre.

  Comment by Mikael — December 14, 2014 @ 3:24 pm
 2. Krasnik er så skuffende for de der et øjeblik troede at han var en journalistisk fornyelse.
  Han er jo fuldstændig forudsigeligt blevet et DR talking head , led på den radikale måde, kørende sit eget mediecirkus.

  Comment by PBr — December 28, 2014 @ 3:43 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress