Egyptisk skæbnesag: Er muslimer viljeløse skabninger?

Forbrydelse og straf, islam — Drokles on April 25, 2008 at 5:56 pm

Her er en historie om kristne der sagsøger kristne for hvem der er skyld i muslimer. Fra Ansamed

A Coptic association in the city of Luxor filed a lawsuit against the Danish ambassador in Egypt over the publication of cartoons mocking the Prophet Muhammad in Danish newspapers, reported Middle East News Agency (MENA) today.

(…)

The publication of such offensive caricatures is aimed at inciting sedition between Muslims and Christians, Mansour said, adding that he himself has suffered losses as a Christian businessman.

Kopterne er en eksotisk etnisk minoritet og deres troværdighed må derfor være hævet over enhver tvivl når de hævder at de har været udsat for repressalier svarende til et økonomisk tab på en lille milliard kroner, hvilket er ganske meget i et primitivt og tilbagestående land, som Egypten. Kopterne har intet gjort i denne sag og er i sagens natur rene ofre. Det er ligeledes hævet over enhver tvivl at muslimer forfølger uskyldige mindretal, hvem hvem har ansvaret for det?
Kopterne mener ikke at muslimerne kan holdes ansvarlige for deres handlinger og retter derfor søgsmålet mod, hvad de mener er de eneste aktører i sagens om de skader og den forfølgelse forsaget af muslimske masser. Det vil sige at hvis Danmark bliver dømt for at have påført koptiske gypteres økonomisk tab ved - med eller uden fortsæt - at have udløst islam så vil vi have have det egyptiske retssystems ord for at muslimer er viljeløse skabninger.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress