Fogh sælger Danmark for slesk tale og billig portvin

EU — Drokles on April 25, 2008 at 4:05 am

Danmark har ratificeret Lisabon-traktaten med et flertal i Folketinget. Ingen grund til at spørge danskerne om de overhovedet var interesseret i at afgive mere magt til EU. Det var heller ikke det største af alle temaer i valgkampen, men hvad, når bare man får ros fra de der virkelig betyder noget. Fra European Voice (via Berlingske Tidende)

Those who object to former UK prime minister Tony Blair as a potential first president of the European Council often argue that someone from a country which is not in the eurozone or the Schengen area of border-free travel could not be credible at the head of Europe. At first sight, insisting on these criteria would also seem to exclude Anders Fogh Rasmussen (pictured), the prime minister of Denmark – which is not only outside the eurozone, but also has opt-outs on defence policy, European citizenship and justice and home affairs. But this year could change that perception.

Fogh Rasmussen may be on the brink of removing as many as three of these opt-outs. He has hinted that a referendum on the opt-puts could be held this autumn, once the Lisbon treaty is ratified by the national parliament, the Folketing. If he manages this feat, the Danish prime minister would significantly boost his chances of becoming Council president.

Det er svært at overskue konsekvenserne for Danmark netop fordi at vi har pansat dem i et udland hvis udvikling vi ikke har nogen indflydelse på. Hvorledes vil Fogh gøre op med smagsdommere og politiserende eksperter når de kommer væltende med EU apparatet i ryggen for at belære os om hvorledes man opretter parallel samfund og multikultur i en globaliseret verden, hvordan man ikke kan gå enegang i mangfoldighedens Europa og hvorfor det danske Folketings eneste funktion er at implementere EU lovgivning og forklare den tilbagestående og fremtidsangste danske befolkning hvorfor man ikke har et valg i den frie verden.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress