Ungdomhuset koster 144 mio.

Diverse, Ungdomshuset, venstrefløjen — Drokles on April 14, 2008 at 4:03 am

Fra Jyllands-Posten

Danskerne får en regning på 144 mio. kr. for balladen om et ungdomshus i København.

Det viser tal fra Folketinget og Københavns Kommune, der har gjort op, hvad prisen har været for politiets arbejde, for oprydning efter uroligheder samt for etablering af nye kulturelle aktiviteter i København, når et nuværende kulturhus foræres til ungdomshusbevægelsen.

Og hvad skal man men om det? Hvis man hedder Frank Hedegaard og kommer SF har det intet med de unges hærgen at gøre, det er et vilkår som dårligt vejr.

»Det er blevet ekstremt dyrt for København og for skatteborgerne. Derfor kan det ærgre, at vi ikke for halvandet år siden fik overbevist Faderhuset om, at vi skulle købe Jagtvej 69 tilbage eller købte et andet hus til de unge. Det havde sparet mange penge i en tid, da vi skal til at spare på det sociale område

Og når det nu kommer til et “ærgeligt” valg mellem at skulle spare penge på en selvbestaltet kamporganisation og det sociale område, ja så må man vel spare på det sociale område. Det siger sig selv når man er fra et Socialistisk folkeparti. Og det bliver næppe et engangsbeløb

2 Kommentarer »

  1. Nå,så må alle dem i København som rammes af sociale nedskæringer, vel bare ud på gaderne og smadre for 144millioner, så får de vel afskaffet nedskæringerne!?
    Der er kun en løsning på dette problem, sæt skatten op til 80% i København, så de kan “betale” sig til fred! Vi andre skal vel ikke lide under, at Københavnerne har de politikker de selv har valgt!

    Comment by li — April 14, 2008 @ 9:29 am
  2. Kællingementaliteten styrer DK. Sådan er det bare.

    Comment by Kimpo — April 14, 2008 @ 9:57 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress