Ida Auken kryster ud af debat hun selv har startet

Diverse, venstrefløjen — Drokles on April 13, 2008 at 5:54 am

Ida Auken er en skændsel! Hun har ikke misbrugt offentlige midler eller gået i seng med 15 årige eller løjet eller kørt spritkørsel eller på nogen måde brudt loven. Intet forkert har hun foretaget sig andet end at være en skændsel. En skændsel mod den politiske debats væsen.

En folkevalgt politiker, der starter en debat på sin blog og som får denne debat for at kryste ud første gang hun bliver modsagt. Og med hvilken undskyldning? En lam undskyldning.

Fra jeg blev kaldt “landsforræder”, forlod jeg denne tråd. Hyg I jer bare lidt endnu på min blog!

Peter Andreas Fog spørger Ida Auken 

Hvorfor er du i politik hvis du ikke vil debattere? Hvorfor har du en blog hvis du ikke vil debattere. Forlader du alle debatter, hvis nogen kalder dig noget grimt?

Poul J påpeger hykleriet

Du generaliserer jo, hvis du skærer alle islamkritikere over én kam.

Hodja, der også har fulgt debatte på sin blog, betror

Jeg er blevet kaldt langt værre ting og truet med allandsens ulykker på min blog.

Thomas Fog er dog bedst

Vi kom, fordi vi tog dig alvorligt.

Men vi tog fejl for Ida Auken er en skændsel.

1 Kommentar »

  1. SF er ellers sådan et dialog ivrigt parti. Var det ikke Villy Søvndal der gik i dialog med det meste af den mellemøstlige verden via TV under den første Muhammedkrise?

    Det er vist også SF der ikke vil forbyde Hizb ut Tahrir og var det ikke også Holger K Nielsen der holdt tale ved en demonstration i København hvor også Hizbollah tilhængere deltog? SF er også meget dialog venlige i København hvor der stadigvæk er modersmålsundervisning til og med 7. klasse så vidt jeg er informeret og SF har også været med til at indføre halal mad til samtlige skoleelever i København der ønsker skolemad. Så SF er så sandelig da dialog venlige. Bare ikke med alle. Det hjælper dog hvis man har religiøse præferencer og krav.

    Vi har ikke fået nogen respons fra SF angående den religiøse fanatisme der skildres i Wilders film Fitna. Igen holdes hånden over religion? Kun har SF - bl.a. lillepigen Ida Auken - taget afstand fra Geert Wilders, som vel at mærke ikke har udført de mange religiøse mord og ødelæggelser, der dokumenteres i filmen Fitna, han har kun præsenteret dem for et større publikum, som så selv kan tage stilling.

    SF mangler civilcourage.

    Comment by Janne — April 13, 2008 @ 10:20 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress