Islam i sin reneste form IV

islam — Drokles on April 13, 2008 at 7:57 am

Fra Jyllands-Posten

Mindst otte mennesker er i dag dræbt af en bombe, der eksploderede i en moské i det sydlige Iran.

Bomben har såret omkring 50 mennesker, flere af dem alvorligt, og dødstallet risikerer derfor at stige, skriver det iranske nyhedsbureau Fars.

(…)

I februar sidste år blev Iran dog også ramt af et attentat, da en bil eksploderede ved siden af en bus med revolutionsgardister. 13 af soldaterne blev dræbt, og sunnioprørere blev beskyldt for at stå bag attentatet.

Og så til en historie om “young love”. Fundet ovre hos Hodja

Nojoud Muhammed Nasser arrived at court by herself on Wednesday, April 2, looking for a judge to handle her case against her father, Muhammed Nasser, who forced her two months ago to marry Faez Ali Thamer, a man 22 years her senior. The child also asked for a divorce, accusing her husband of sexual and domestic abuse.

According to Yemeni law, Nojoud cannot prosecute, as she is underage. However, court judge Muhammed Al-Qathi heard her complaint and subsequently ordered the arrests of both her father and husband.

“My father beat me and told me that I must marry this man, and if I did not, I would be raped and no law and no sheikh in this country would help me. I refused but I couldn’t stop the marriage,” Nojoud Nasser told the Yemen Times. “I asked and begged my mother, father, and aunt to help me to get divorced. They answered, ‘We can do nothing. If you want you can go to court by yourself.’ So this is what I have done,” she said.

Islam er retfærdiggørelsen af alskens handlinger.

1 Kommentar »

  1. [...] I posteringen “Islam i sin reneste form IV” viderebragte jeg nyheden om et bombeattentat mod en moske i Iran. I artiklen fremgik det, at, der kunne være tale om en konflikt mellem sunnimuslimer og shiamuslimer. Men det ser ud til, at, der ikke ligger en forbrydelse bag ifølge Kristeligt Dagblad.  En voldsom eksplosion i en næsten fyldt moské i byen Shiraz i det sydlige Iran lørdag kostede mindst 11 mennesker livet og sårede næsten 200. Men eksplosionen var en ulykke og ikke et angreb. Det oplyser iranske myndigheder søndag. Iranske medier rapporterede tidligere, at en bombe var årsag til eksplosionen, men den lokale politichef, Ali Moayedi, siger søndag, at en eksplosion i et ammunitionslager i moskéen er den sandsynlige årsag. [...]

    Pingback by Monokultur » Monokultur bringer en rettelse — April 13, 2008 @ 11:45 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress