Hvilken Jihad Jørgen Bæk?

Diverse — Drokles on April 12, 2008 at 8:03 am

Man får ofte at vide fra apologeter som Jørgen Bæk Simonsen, at Jihad betyder en indre kamp for at forbedre sit muslimske selv, frem for hellig krig. En slags muslimsk selv-coaching. Men så er der noget jeg blot ikke forstår. Fra Berlingske Tidende

Hævntørsten mod Danmark blandt medlemmerne i lukkede islamistiske internetfora med tilknytning til al-Qaeda er blevet mere og mere udtalt igennem de seneste par måneder – og genoptrykningen af Muhammed-tegningerne er ét af de varmeste emner i jihad-miljøet online lige nu. Sådan lyder vurderingen fra udenlandske analytikere, der overvåger det aktuelle trusselsbillede og den islamistiske aktivitet på internettet.

»For disse jihadister er der ingen tvivl om, at Danmark må blive et mål for hævnaktioner for fornærmelserne mod profeten Mohammed. De fleste medlemmer i disse jihad-fora diskuterer, hvornår angrebet sker. I deres øjne er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt Danmark skal rammes, men kun et spørgsmål om hvornår,« forklarer senior analytiker Adam Raisman fra SITE Intelligence Group, der overvåger og analyserer jihad-mijøet på internettet, bl.a. i lukkede debatfora.

Hvilken kontekst er der tale om, når Danmark optræder i muslimernes indre kamp, Jørgen Bæk?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress