Død over denne fornærmelse

Diverse — Drokles on April 12, 2008 at 3:42 am

De vil komme til at brænde i Helvede! Ingen skal komme og krænke min kristne religion, død over dem. Brænd deres byer og dræb dem, hvor end i finder dem og få faunaen til at sladre om deres opholdsteder. Jesus elsker alle!

Ja, det bliver morderligt spændende om denne film udløser voldelig optøjer og vestlige statslederes fordømmelse. I hvert fald er den et sikkert hit hos relativisterne, der har svært ved at skelne sammenhænge fra associationer.

5 Kommentarer »

 1. linket er fjernet fra Utube

  Comment by GG — April 12, 2008 @ 11:31 am
 2. Nej, den virker da fint.

  Comment by Drokles — April 12, 2008 @ 12:00 pm
 3. Meget betegnende er filmen frigivet 1. april. Aprilsnar? Desværre næppe. Så vidt jeg forstod talte de’kristne’ børn om krig i åndelig forstand og det må siges at være ret så forskelligt fra den voldelige jihad som påføres alle der er uenige med Islam. Desuden var alle Bibelcitaterne hentet fra Gl.Testamente og Jesus indførte jo en helt ny ikke voldelig standard, men det kan jo diskuteres fra nu af og til evig tid.
  Dog, hvem er det der benytter vold som våben for deres religion, også i dag? Svaret på det ikke diskuteres.

  Comment by J. Olsen — April 12, 2008 @ 3:03 pm
 4. Denne mod-Fitna video er principielt interessant, fordi den svarer i Øst, mens Wilders råber i Vest. Det ligger helt fast, at Raed Al Saeed ikke har forstået Fitna. Manden har imidlertid ret i, at man kan finde skrækkelige ord både i Det gamle Testamente og i Koranen. Hvorfor gør han så specielt opmærksom på det? Har jeg ikke ret i, at Wilders video har gjort så ondt på Saeed, at han absolut må gøre opmærksom på, at vi er lige så onde? - Araberen har bestemt ikke brudt sig om at se sammenhængen så tydeliggjort, og det forstår man godt. Hans video er på en måde naivt afvæbnende, og skidt har han det.
  Han vil i hvert fald ikke sidde med aben alene, for den forekommer ham så frygtelig, at han absolut har måttet lave denne modvideo. Er det lykkedes for ham? - Jeg vil gerne komme ham i møde for dialogens skyld, men nej, han forstår ingenting.
  Problemet for Saeed er, at ingen af hans udvalgte skriftsteder har konkret adresse til nutiden. Det gamle Testamente er som Koranen et ekko af fortidens gru og ufred. Amalekitterne (Samuel 15:3) var oldtidige fjender af oldtidige jøder. (Femte Mosebog 20:16 + billeder fra Irak ‘News of the World’) hænger ikke sammen. Saeed fabler om et korstog. Han taler også om ‘This schism/kirkestrid’. Og i anden Mosebog/Exodus 15:3 siger Jahve, at han er en krigsgud, og vi ser krigsbilleder fra Irak/Saddams fald. Alt hevet mere eller mindre tilfældigt ud af sin kontekst. Det er let, siger Saeed. Ja - Og?

  For det første kan den ‘essentielle’ Kristendom ikke bruge ufreden fra oldtiden til at yppe kiv med i dag, hverken fra katolsk eller protestantisk side. De to retninger gør det heller ikke. Ingen muslim i dag slås derfor ihjel i Jesu navn velsignet af kirken.
  Men vi er dagligt vidne til, at de højtråbende, muslimske lærde sagtens kan bruge Islam og den eksemplariske Muhamed fred være med ham til at slå alle mulige andre ihjel med - Helst også Kurt Westergaard.

  For det andet er Wilders video et Wake-up call på grund af den muslimske infiltration af Europa. En beredskabsfilm.
  Det handler Saeed’s video slet ikke om. Den viser bare, at vi også er voldelige. Stilling 1:1.
  Saeed har intet forstået. Ja, gu’ er vi voldelige. Mennesket er voldeligt. Hvor blev pointen af?

  For det tredje hævder Saeed, at det er let fra enhver hellig bog at hive noget ud af sin kontekst og på den måde få den hellige bog til at fremstå som den mest inhumane bog, som nogensinde er skrevet. Nok muligt, hvis det er ærindet. Det har virkelig gjort ondt på Saeed. Han kan godt se en sammenhæng hos Wilders, og han vil ikke vide af den. Man kan spørge: ‘vil han eller kan han ikke forstå den?
  MEN:
  Wilders interesserer sig i sin video overhovedet ikke for andet end de koranvers, som han synes, Saeed skulle rive ud af Koranen, præcis fordi de stadig bruges aktivt til at legitimere ugerninger med, ugerninger, som er dybt kriminelle i vestlige samfund. Det skulle Saeed have forstået.
  MEN:
  Saeed har absolut intet forstået.
  Tilgengæld føler han sig dybt såret og forurettet. Han er ked af det. Hvilken afstand.

  Man kan blive ved, men man vil ikke. De to videoer har meget lidt med hinanden at gøre. Mest af alt er der tale om ‘Goddag mand.’ - ‘Økseskaft!’

  Comment by Emeritus — April 13, 2008 @ 12:23 am
 5. Tak for denne grundige gennemgang og jeg er helt enig. Jeg tror at en af grundene til at Saeed og mange andre muslimer laver denne fejl er at de grundlæggende ikke forstår en tankegang uden religion.

  Deres verdensbillede er i alt konkret forankret i Koranen og følgelig antager de at det må vores derfor også være. Når vi beskylder dem for forbrydelser i Allahs navn er det for dem det samme som at se vores forbrydelser (som de nu ser det) som værende på grund af vores grundtekst, nemlig Biblen.

  Tragedien for Saeed og lignende muslimer er ifølge folk som Bernard Lewis meget dybtgående fordi selve Koranen gør afstanden til fornuften så meget større end vi måske kan forestille os. Koranen er jo at betragte som en facitliste direkte fra Gud til de rettroende. Jo mere man følger budene jo bedre skal det gå. Hvorledes kan det da så være at de Rene, de udvalgte, de rigtige - muslimerne - med denne Guds facitliste i hånden dumper alle alle eksamner, mens de vantro scorer høje karakterer?

  Enten er islam løgn eller også er virkeligheden! Saeed vælger at forkaste virkeligheden - det som hans fornuft burde tilsige ham (han er sikkert godt begavet). Men der er andre i den muslimske verden der ikke forkaster deres fornuft.

  I den muslimske verden er det dette “skisma” man ser oprullet. De der følger bin Laden eller andre islamistiske grupper i forsøget på at nå tilbage til rødderne og tæt på Allahs vilje for at gøre den muslimske verden stærk overfor de der prøver at forholde sig til den virkelige verden. Problemet for de sidste er at de er nødt til at argumentere for deres sag på Koranens præmisser og derfor klynger sig til tåbelige og fantasifulde fortolkninger af Muhammeds påståede modernitet.

  Comment by Drokles — April 13, 2008 @ 3:26 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress