Når ulve hyler

Demografi, Diverse, Ligestilling, Multikultur, Race, Racisme, Ytringsfrihed — Drokles on October 31, 2014 at 4:07 am

Skuespilleren Shoshana Roberts gik i 10 timer gennem New Yorks gader, mens hun blev filmet i skjul. Ideen var at vise, hvorledes nogle mænd hverken kan holde deres øjne eller tanker for sig selv

Bortset fra klammoerne, der følger hende er fleste kommentarer ikke ondsindede omend lettere kiksede til det ucharmerende. Og de giver måske et indtryk af en virkelighed, de fleste af os (desværre) er ikke er forundt, som Allahpundit pointerer på Hot Air, hvor han selv har følgende sigende anekdote

The only time I can recall being present when a woman was catcalled on the streets was once a few years ago when I was getting off the subway and a beautiful blonde woman dressed for a night out was getting on. Men stopped in their tracks; someone in the vicinity (no, not me) said, loudly enough for everyone nearby to hear, “Oh yeah, that’s a ten.”

“Oh yeah, that’s a ten” er en sigende bemærkning fordi den ikke anråber vores opmærksomhed, som “Se den røv!”, men selvfølgeligt antager den og sætter en kommentar på. Den er næsten bedre end videoen, var det ikke for den vandrende babe.

Nu er almindelig sexchikane på gadeplan, hvis maskuline komplimenter absolut skal kaldes det, ikke Monokulturs største interesse. Men det er chancen for lidt lummer racisme derimod. For at dømme efter udseende og stemmeføring kommer 2/3 af bemærkningerne fra negre. Og af resten virker det lettere latinohvidt. En neger har måske derfor indvendinger.

Når man slår ned i et kobbel ulve…

10 Hours of Walking in NYC as a Man - watch more funny videos

Ifølge BT har Shoshana Roberts siden modtaget trusler, men om dem ved vi ikke mere end at det øjensynlig blot er fra mænd.

4 Kommentarer »

 1. Det slog også mig: Hvor er de hvide mænd?

  Comment by Mikael — November 5, 2014 @ 5:57 pm
 2. [...] nævnt tidligere har videoen af en ung mørkklædt kvinde der går gennem New Yorks gader vakt en del opsigt. I [...]

  Pingback by Monokultur » Når Ulve hyler II — November 6, 2014 @ 6:24 pm
 3. Som Hanna Rubin skriver i Slate http://www.slate.com/blogs/xx_factor/2014/10/29/catcalling_video_hollaback_s_look_at_street_harassment_in_nyc_edited_out.html

  “The video is a collaboration between Hollaback, an anti-street harassment organization, and the marketing agency Rob Bliss Creative. At the end they claim the woman experienced 100-plus incidents of harassment “involving people of all backgrounds.” Since that obviously doesn’t show up in the video, Bliss addressed it in a post. He wrote, “We got a fair amount of white guys, but for whatever reason, a lot of what they said was in passing, or off camera,” or was ruined by a siren or other noise. The final product, he writes, “is not a perfect representation of everything that happened.” That may be true but if you find yourself editing out all the catcalling white guys, maybe you should try another take.”

  What are the odds?

  Comment by Drokles — November 6, 2014 @ 6:27 pm
 4. [...] Channel 4 News interview med den israelske journalist, der inspireret af Shoshana Roberts gik gennem Paris gader iført kalot, er en renskuret farce. Fra første spørgsmål er fokus på [...]

  Pingback by Monokultur » Jøder har ingen fremtid i Europa — February 23, 2015 @ 5:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress