Indonesien

islam — Drokles on April 11, 2008 at 10:16 pm

Ofte bliver Indonesien trukket af stablen, når apologeter skal beskrive hvordan et islamisk land er andet end intolerance. Fra Kristeligt Dagblad

I alt er 1025 kirker blevet lukket eller jævnet med jorden, siden den østasiatiske nation i 1945 gjorde sig uafhængig. Regeringens officielle tal under landets første præsident Sukarno, som regerede 1945-1967, melder dog kun om to lukkede kirker.

Forfølgelserne går værst ud over kirker i West Java, Banten, Central Java, South Sulawesi og Bengkulu, viser opgørelser fra blandt andet Indonesian Human Rights Commission og Wahid Institute – en moderat muslimsk græsrodsorganisation.

(…)I 2005 halshuggede islamiske ekstremister tre kristne skoleelever, som var på vej til skole. Pigernes hoveder blev smidt i en nærliggende landsby sammen med en seddel, som advarede om flere myrderier som hævn for voldelige sammenstød på øen Sulawesi.

“Efterlyst - 100 hoveder mere. Blod skal betales med blod, liv med liv, hoveder med hoveder,” stod der på sedlen ifølge AP.

Og så fremdeles.

2 Kommentarer »

 1. [...] Indonesien er et af de islamiske lande, som apologeter ofte henviser til når de prøver at sige at alt i islam ikke er den totale grusomhed. Meget andet kan det trods alt ikke blive til. For nogen til siden henviste jeg til en artikel i Kristeligt Dagblad om den forfølgelse af mindretal, der er en dagligdag, som apologeterne mener er tålelig. Kristelig Dagblad skrev igen om Indonesien 17 maj  Indonesiens politi, militær og efterretningstjeneste bruger jævnligt tortur for at få indrømmelser ud af mistænkte, skriver Reuters. [...]

  Pingback by Monokultur » Indonesien II — June 17, 2008 @ 6:14 am
 2. ########

  Jeg giver aldrig op!

  Vh.
  http://alephnullus.com/?p=21

  #############

  Comment by Lady-in-red — July 31, 2008 @ 8:43 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress