Når konventioner, råd og nævn styrer statens sikkerhedspolitik

Diverse — Sobieski on April 10, 2008 at 10:51 pm

Da er det staten mister noget af sin legitimitet. Kan kongen ikke skaffe sit folk sikkerhed er han ikke længere konge.
Osama bin Ladens forlængede arm i Europa, Abu Qatada, har i realiteten fået opholdstilladelse i Storbritanien med fuld ret til overførselsindkomst, takket være en række velmenende fjolser. Smiley-fascismen har gjort sit indtog. En stråle pis ned af ryggen på det engelske folk.

Et billede af banditten:

abuqutada.jpg

Lad denne artikel fra thisislondonco.uk være en advarsel (oversat fra engelsk):

En af verdens farligste terrorhåndlangere kunne i går aftes begynde at se frem til et langt liv på offentlig ydelse i Storbritanien, efter at en domstol afgjorde at deportation ville være i modstrid med menneskerettighedsloven.
Abu Qatada, også kaldt Osama bin Ladens ambassadør i Europa, kan allerede være på fri fod inden for få måneder som følge af appelrettens dom.

Beslutningen den 9. april har efterladt den britiske anti-terrorlovgivning i ruiner. Den betyder at den jordanske far til fem - som er blevet kædet sammen med en række globale terrorkomplotter og opholder sig i et maksimum sikkerhedsfængsel under immigrationsmyndighederne - kan forvente at få 12.000 kr om måneden i bistandshjælp.

Skatteyderne vil ydermere blive presenteret for en udgift på hundredetusindvis af kroner for at holde den hadske imam under sikkerhedstjenestens konstante opsyn 24 timer i døgnet, med mindre en sidste øjebliks appel fra indenrigsministeriet godkendes i overhuset. Selv om dette skulle være tilfældet kan Qatada appelere igen, denne gang til den europæiske menneskerettighedsdomstol.

Appelretten afgjorde igår, at Qatada kunne få ophold fordi bevismateriale brugt imod ham i hans hjemland Jordan kan have været tilvejebragt ved tortur - en krænkelse af den europæiske menneskerettighedskonvention.

… Denne beslutning betyder at, tiltrods for Tony Blairs løfte efter 7. juli terrorangrebene; “at spillereglerne nu er ændret”, så er ikke en eneste international terrorist blevet tvangsudvist fra Storbritanien.

Sådan går det når man overlader rigets sikkerhed til komitéer og domstole istedet for til folket og politikerne. Folkets tryghed og trivsel er et spørgsmål om politik og ikke jura, derfor er det de folkevalgte der skal bestemme hvilke fremmede statsborgere man ikke kan have inden for rigets grænser. Hvad er vigtigst for dig, terroristernes sikkerhed eller Danmarks sikkerhed?

6 Kommentarer »

 1. Hvor er han dog klam at se på, mere vil jeg ikke sige, for jeg har intet pænt at sige om personen, så må jeg vel hellere udvise rettidig omhu, for ikke at krænke det unævnelige…………………….

  FACIST ISLAMIST, undskyld det måtte ud…..

  Comment by li — April 11, 2008 @ 12:31 am
 2. Hvorfor er de altid så klamme? Er det et særligt krav til imamer?

  Comment by Drokles — April 11, 2008 @ 9:29 am
 3. “bevismateriale brugt imod ham i hans hjemland Jordan kan have været tilvejebragt ved tortur”

  Det var sådan noget som Frank Aaen - af alle - havde den helt utrolige frækhed at kalde “tortur-hæleri” i en folketingsdebat i går.

  Men der måske en grund til at EL bruger netop Aaen som ordfører omkring tortur. Han burde jo om nogen vide, hvad han taler om.

  Comment by Mikael — April 11, 2008 @ 10:51 am
 4. Abu Qatada ser ud som om han fortæller om sin graviditet!

  Comment by Bøddel — April 11, 2008 @ 4:13 pm
 5. “… opholdstilladelse i Storbritanien, fordi bevismaterialet imod ham i hans hjemland Jordan ”kan have været” tilvejebragt ved tortur… ”
  Ja, han ser ganske mishandlet, svag og tortureret ud.

  “- - en krænkelse af den europæiske menneskerettighedskonvention?” Den anerkendes da ikke i Mellemøsten!

  Nej, han lider snarere af trommesyge og bør punkteres!

  Comment by Gertrud — April 12, 2008 @ 7:38 pm
 6. Er det ikke et Rolex ur, den hellige socialist har på?

  Comment by Janne — April 13, 2008 @ 10:52 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress