Forsvar Danmark

Diverse — Drokles on November 22, 2006 at 9:28 am

Defending Denmark har skrevet kronik i Politiken om deres formål som helhed og DFU-sagen i særdeleshed. Man skal altid kende sin “fjende” så det er lidt interessant at læse. Min intuition siger mig at det er ærlige mennesker, skønt jeg er uenig med dem på snart sagt alle områder. Jeg vil gå så vidt som til at kalde dem snot dumme!

defendingdenmark.jpg

Når jeg siger at Defendig Denmark er ærlige, mener jeg at de ikke lyver om deres oplevelser eller digter noget til. Men at de vrøvler og er intellektuelle nul-bon’er, det er ikke så svært at påvise.

Udenrigsministeriet forsikrede hele verden om, at 35 personer på Fyn på ingen måde repræsenterer det danske folk, mens størstedelen af de hjemlige medier forsikrede den danske befolkning om, at 35 demonstrerende personer i Teheran repræsenterer hele den muslimske verden.

Den vrede i den muslimske verden som Muhammed-tegningerne afstedkom, begrænsede sig langt fra til det antal demonstranter man så i de forskellige lande. Afbrændning af ambassader ser man knap nok når der erklæres krig. Mere end 150 mennesker blev myrdet og her i Danmark har det skabt stor splittelse, ikke bare mellem muslimer og danskere, men også internt, blandt muslimer og splittelse i en sådan grad, at flere “sekulære” muslimer er truet på livet, mest prominent blandt dem, den radikale Naser Khader.

Nogle år senere spiser vi middag i København. En veninde har lavet mad, og hun fortæller om sin nyligt overståede tur til Finland. Under sin tur stod hun og hendes rejsefælle på en bus. Det var midt i det store finske ingenting, og der var kun få passagerer med bussen. Den ene af dem en afrikansk mand. »Where are you from?«, spurgte manden dem på et tidspunkt, da han hørte dem tale dansk. »Denmark«, svarede de, og manden sagde: »Ah, the racist country«. Han smilede ikke, og de vidste ikke, hvad de skulle sige.

Det er et soleklart bevis! En vildt fremmed mand fra det mest underudviklede kontinet, giver en analyse på stående fod i den finske ødemark, må regnes til den mest massive dokumentation, man nogensinde har set i den videnskablige verden.
Jeg ved ikke hvorfor nogle mennesker lægger så meget vægt på, hvad andre folk mener, at de tager det som bevis på noget som helst.

Citatet fra manden i den finske ødemark, sættes selvfølgelig i relief til et tidligere, hvor en anden afrikaner roser Danmarks rolle under kampen mod apartheid. Igen denne sælsomme slutning at det er danskerne der er variablen og ikke de forskellige omstændigheder rundt om i verden og de mange kulturer man konfronteres med. Jeg tror de færreste danskere har ændret deres gestalt så radikalt som disse eksempler lægger op til. Jeg tror slet ikke det er muligt.

2 Kommentarer »

  1. Defendingdenmark forsvarer kun det denmark som de selv forsøger at konstruere. Men det er jo også teaterfolk. De har ingen føling med virkeligheden - kun en selvlavet fiktion, som de nu opdrager nogle personer til at agere i.

    Comment by J — November 22, 2006 @ 1:01 pm
  2. Jeg tror, at de elsker den ironi, at de går i bedene på DF, fordi de mener at, de samtidig delegitimerer det monopol på danskhed, som mange mener DF har tilranet sig. Så kan argumenterne rigtig køre i ring den kommende tid i medierne og hele tiden med Defending Denmark i hovedrollen.

    De er i deres egen selvforståelse på det gode hold, derfor vil alt hvad de gør, være for det gode. Og at konstruere et Danmark er helt fint, hvis man er de gode.

    Comment by Drokles — November 22, 2006 @ 10:50 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress