Et kulturelt snapshot

Multikultur, Muslimer, islam — Drokles on October 17, 2014 at 6:34 am

Daily Mail skriver om Kazakstans tradition for asymmetrisk bryllup

Video footage of an abducted girl dragged screaming and crying into a forced wedding has shamed Kazakhstan.

The disturbing clip, filmed on a mobile phone and titled Stealing The Bride, shows the moment the teenage girl arrives at the home of her future husband in Kazakhstan’s central Akmola region.

As wedding guests celebrate to traditional Kazakh music, the youngster sits in the back of a car crying and pleading to be taken home.

Og jeg vil være den sidste til at påstå at andre eksempler danner en trend eller er udtryk for noget grundlæggende i kulturen endsige religionen. Men tilfældigvis står det også således til i Kirkisistan
.

2 Kommentarer »

  1. Hov, hvor har du været? Jeg er omkring her hver dag og spekulerer nu på at man ikke ved hvad der er sket hvis du en dag bliver lukket. Eller for den sags skyld hvis de andre lukker. Tænker i den forbindelse på Kurt Lundgren og Kjeld Heising, og savner begge to, selv om det var af indlysende grunde de måtte stoppe. Nå, men rart at du er på pinden igen :-)

    Comment by Fairness — October 20, 2014 @ 7:34 pm
  2. Jeg havde glemt at betale for mit webhotel og måtte vente til udbyder åbnede efter weekenden førend jeg kunne trygle mig til en hurtig genåbning. Men de var ganske flinke og effektive :-)

    Comment by Drokles — October 21, 2014 @ 6:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress