2. generation Bumfights

Forbrydelse og straf, islam — Drokles on March 28, 2008 at 8:43 pm

Bumfights er en afstumpet skik kendt fra USA, hvor man får hjemløse misbrugere til at slås mod hinanden enten under trusler eller mod nogle håndører. Vi har i Danmark kun set begyndelsen på dette uhyggelige fænomen begået mestenddels af indvandrere med muslimsk baggrund. Men nu ser muslimer ud til at havevidereudviklet bumfights (frem for deres religion). Fra Lokalavisen Helsingør

En større gruppe indvandrerdrenge var kort før klokken 16 fredag eftermiddag impliceret i et større slagsmål i Lundegade bag Byskolen.

Vidner, der så det hele, oplyser til Lokalavisen Helsingør, at mellem 40-50 indvandrere tilsyneladende mødte op og tvang to tilfældige drenge fra henholdsvis 8. og 9. klasse til at slås mod hinanden med baseball-bats. Hvis drengene nægtede, ville de få tæsk af den store forsamling.

Den ene dreng nåede ifølge vidnerne at få et blåt øje, inden slagsmålet blev opløst og politiet kom til stede.

For at citere Natacha, så vil jeg have Danmark tilbage ligesom i de gamle dage.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress