Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Krigen mod islam bliver sværere at benægte


Krigen mod islam bliver sværere at benægte

Vi har vænnet os til det gennem mange år med muslimsk terror. Hver gang muslimer begår grusomheder i islams navn mod tilfældige mennesker rundt omkring på kloden føler vores kære ledere sig kaldet til islam, eller i det mindste kaldet til at redde islams anseelse. Om og om igen.

Allahu akbar - BUM! Nej, det er ikke islam, islam er fredens religion.

Allahu akbar - BUM! Nej, det er ikke islam, islam er fredens religion.

Allahu akbar - BUM! Nej, det er ikke islam, islam er fredens religion.

Allahu akbar - BUM! Nej, det er ikke islam, islam er fredens religion.

Allahu akbar - BUM! Nej, det er ikke islam, islam er fredens religion.

Osv, osv. Man kan kun bortforklare en trend så mange gange.

Islam beskrives i negationer, når ikke man kan påstå at det er fredens religion, hvilket Bush var slem til, skriver Jonah Goldberg. Og man må give Goldberg ret i, at muslimer, der kan deres koran og deres profets perfekte forbillede, opretter en islamisk stat, styret af sharia med en kalif på toppen jo så heller ikke ligefrem er lutherdom, katoliscisme eller Vennernes Religiøse Samfund. Særligt fordummende finder jeg Obamas truisme med at ingen religion godkender drab på uskyldige. Hvad er skyld? Som en terrorist på Achille Lauro svarede svarede passagerene da de gik i forbøn for en invalid jødisk amerikaner, der skulle myrdes “I siger han er uskyldig - uskyldig i hvad?”. I islam er alle skyldige, der ikke er de rette muslimer. Og mod de skyldige bedriver man Jihad, som Denis MacEoin beskriver for Gatestone Institute

There are estimates of some 164 jihad verses in the Qur’an. And those do not include innumerable passages commanding or describing holy war in the Hadith, or the prophet’s biography. A few examples (translations by the author) include:

“Let those who sell this world’s life for the hereafter fight in the way of God. For whoever fights in the way of God, whether he is killed or lives victorious, We shall grant him a mighty reward.” 4: 74

“I will cast fear into the hearts of the unbelievers. Therefore behead them and cut off all their fingertips.” 8:12

“Slay the unbelievers wherever you come upon them, take them captives and besiege them, and waylay them by setting ambushes.” 9:5

Regrettably it is impossible to re-interpret the Qur’an in a “moderate” manner. The most famous modern tafsir, or interpretation, of the holy book is a multi-volume work entitled, In the Shade of the Qur’an. It was written by Sayyid Qutb (d. 1966), the Muslim Brotherhood ideologue often regarded as the father of modern radicalism. His interpretation leads the reader again and again into political territory, where jihad is at the root of action.

The Qur’an contains many peaceful and tolerant verses, and these could well be used to create a genuine reformation — something several genuine reformers have tried to do. But there is a catch. All these moderate verses were written in the early phase of Muhammad’s career, when he lived in Mecca and had apparently decided to allure people. When he moved to Medina in 622, everything changed. He was soon a religious, political and military leader. During the next ten years, as his religious overtures were sometimes not welcomed, the peaceful verses gave way to the jihad verses and the intolerant diatribes against Jews, Christians and pagans. Almost all books of tafsir take for granted that the later verses abrogate the early ones. This means that the verses preaching love for all are no longer applicable, except with regard to one’s fellow Muslims. The verses that teach jihad, submission and related doctrines still form the basis for the approach of many Muslims to non-believers.

One problem is that no one can change the Qur’an in any way. If the book contains the direct word of God, then the removal of even a tiny diacritical mark or a dot above or beneath a letter would be blasphemy of the most extreme kind. Any change would suggest that the text on earth did not match the tablet in heaven — the “Mother of the Book,” much as Mary is the Mother of Christ — that is the eternal original of the Qur’an. If one dot could be moved, perhaps others could be moved, and before long words could be substituted for other words. The Qur’an itself condemns Jews and Christians for having tampered with their own holy books, so that neither the Torah nor the Gospels may be regarded as the word of God. The Qur’an traps us by its sheer unchangeability.

Det var i øvrigt hele baladen om De Sataniske Vers, selv ideen om at Fanden kunne have haft held til at ændre blot en lille smule i indholdet. Det hedder jo ikke Slutstenen og det Endelige Segl for ingenting.

Muslimer fra nær og fjern valfarter til Syrien og Irak for at være med. Et stk. kvindeligt sundhedspersonale med engelsk pas fremviser stolt et afhugget hoved, en gangster fra Danmark, en lærer fra Belgien, to teenagepiger på kneppetur fra Østrig, historierne mange, statistikkerne i udvikling. Kalifatet (ISIS, ISIL, IS, kært barn…) er inde i et halshugningmode som de stolt fremviser for verden. Og Raymond Ibrahim fortæller i Frontpage Magazine om denne evige muslimske glæde ved grusomhed

Thus we come to the following account concerning the slaughter of ‘Amr bin Hisham, a pagan Arab chieftain originally  known as “Abu Hakim” (Father of Wisdom) until Muhammad dubbed him “Abu Jahl” (Father of Stupidity) for his staunch opposition to Islam.

After ‘Amr was mortally wounded by a new convert to Islam during the Battle of Badr, Abdullah ibn Mas‘ud, a close companion of Muhammad, saw the “infidel” chieftain collapsed on the ground.  So he went to him and started abusing him.  Among other things, Abdullah grabbed and pulled ‘Amr’s beard and stood in triumph on the dying man’s chest.

According to Al-Bidaya wa Al-Nihaya (“The Beginning and the End”), Ibn Kathir’s authoritiative history of Islam, “After that, he [Abdullah] cut his [‘Amr’s] head off and bore it till he placed it between the hands of the Prophet. Thus did Allah heal the hearts of the believers with it.”

This, then, is the true significance of Koran 9:14-15: “Fight them, Allah will torment them with your hands [mortally wounding and eventually decapitating ‘Amr], humiliate them [pulling his beard], empower you over them [standing atop him], and heal the hearts of the believers, removing the rage from their hearts [at the sight of his decapitated head].”

The logic here is that, pious Muslims are so full of zeal for Allah’s cause that the only way their inflamed hearts can be at rest is to see those who oppose Allah and his prophet utterly crushed—humiliated, mutilated, decapitated.  Then the hearts of the believers can be at ease and “healed.”

Danmark er også i krig med islam og det er den radikale udenrigsminister, der har erklæret det. Ja, man kan kalde det så meget andet end krig siger han og så er det ligesom en bagdør for radikal selvopfattelse når regningen skal betales. Men nu har de erklæret ISIS krig og de kan hoppe og danse alt hvad de vil og påstå at ISIS ikke islam. Men det er de mange sunnimuslimer ligeglade med, de kalder det kalifatet og de noterer sig at Danmark har erklæret det krig. Ikke et sekulært korrupt arabisk regime eller en perifær terrororganisation, men et genuint forsøg på et sunnimuslimsk kalifat. Det er, hvad Danmark reelt er gået i krig mod.

Og det er herligt for nu slutter denne falske krig og danskerne kan endelig få syn for sagn. Javist kommer der terror herhjemme, javist vil mennesker dø. Men det ville ske under alle omstændigheder, blot senere og mere intenst jo længere vi venter.

Kalifatet er et banesår for venstrefløjens islamopfattelse. Et større terrorkomplot er blevet forhindret ved en massiv politiaktion i Australien og Politikens overskrift var “Australsk politi slår til i kæmpe anti-terroraktion”. Ingen lyst til at afsløre gerningsmændene så tidligt. Men heller ingen grund. Ingen, end ikke Carsten Jenen, Anders Jerichow, bror Lidegaard eller nogle af deres læsere er i tvivl om, hvad den historie drejer sig om. Ingen er i tvivl om at der nu igen skal politikere på banen til at forklare at også disse engagerede muslimer, der kan koranen og Muhammeds forbillede udenad har misforstået det hele på nøjagtig samme måde som alle de andre muslimer hele tiden misforstår koranen..

1 Kommentar »

  1. Det kan da ikke vaere saa svaert,muslimer kan og vil ikke forliges med nogensomhelst,og vil altid soege for nogen til at goere det beskidte arbejde,fordi de er nogle skvatmikler der tilbringer det meste af tiden med at sidde paa hegnet ,med snablen i kommune kassen.
    Jeg kan hoere skvalderet nu ,vi betaler skat og arbejder,og det er sikkert rigtigt,men i sidder stadigt paa hegnet og venter og selvfoelgelig brokker jer,skvatmikler.Det her er Danmark,vi er totalt ligeglade med hvad i tror paa,lev her nyd jeres frihed eller skrid,vi har ikke brug for jer

    Comment by dunk — September 19, 2014 @ 2:24 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress