Et lille makabert billede af galskaben

Antisemitisme, Arabere, Muslimer, Muslimguf, Obama, Terror, islam — Drokles on August 9, 2014 at 3:39 am

Forleden henviste jeg til til historien om Pallywoods fine produktion Massakren ved Rafa. IDF havde bombet nogle terrorister, der skød raketter af udenfor en FN drevet skole. Ligene blev prompte trukket ind på skolens område og et barnelig blev tilsat for ekstra effekt. Og Obama så det og græd og fordømte Israel.

rafah_little_girl8

Men flere billeder dukkede op af sundhedspersonale i Gaza, der tilsyneladende forsøger at redde eller genoplive pigen.

rafah-girl3

Hvis pigen var død allerede da hun blev brugt som model genbruger sundhedspersonalet i endnu et stykke propaganda. Da sundhedspersonalets propaganda negerer gadeaktivisternes er det noget de gør per automatik.´

Omvendt, hvis pigen endnu ikke var død eller, hvis hun lige var død, da hun ankom til hospitalet så kunne hun være reddet, hvis ikke hun skulle bruges til tidkrævende propaganda til ære for en villigt godtroende Obama.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress