Journalistisk antisemitisme

Antisemitisme, Danmarks Radio, Diverse, Israel, Pressen — Drokles on August 9, 2014 at 1:01 am

Leo McKinstry skriver i The Express at der bliver en dyr regning at betale for at have støttet Hamas

This populist anti-Israeli posturing is dangerous. It shows not the slightest grasp of the reality of Islamist aggression in the Middle East and the depth of the challenge that Israel faces.

In practice denouncing the Jewish state means siding with the malevolent, murderous forces of jihadism, a stance that not only represents a complete inversion of morality but a ­suicidal disdain for the interests of western civilisation.

Det er let for journalister at tolke situationen i Mellemøsten. Uanset hvem der gør hvad er det Israels skyld. Hamas brød våbenhvilen (igen) og genoptog deres raket- og morterbombardement af Israel.

Politiken skriver “Israel bomber Gaza igen

EkstraBladet skriver “Israel har genoptaget angreb i Gaza

Danmarks Radio skriver “Israel har genoptaget luftbombardementerne af Gaza, efter tre dage lang våbenhvile løb ud fredag morgen.

Jyllands-Posten skriver “Israel har angrebet Gaza City i et luftangreb

BT skriver: “Blodig hævn: Israelsk luftangreb koster 10 årig dreng livet

3 Kommentarer »

 1. Om et par år vil vi sikkert opleve overskrifter som:
  Danmark angriber det afgivne område Vollsmose.
  Man forærede mosen til Arabien, men nu går man ind med en skånselsløs angrebsbølge fra helikopterstyrken, og der er mange civile tab blandt kvinder og børn. Verdensopinionen er i gang med en boykot Danmark aktion. Det hører med til historien, at ingen på Fyn kunne vide sig sikre hverken dag eller nat, hvor hærgende patruljer fra Vollsmose skød med stjålne raketter og missiler gennem flere måneder. I begyndelsen mente De Radikale, at det ville gå over igen, når man lige havde taget en snak med indbyggerne.
  Danmark indser, at lignende operationer vil blive nødvendige i Gjellerup-planen og på Nørrebro.

  Comment by Poul Berg — August 9, 2014 @ 7:43 pm
 2. En anden konflikt, samme problematik: Tv2 til aften: De flygtende minoriteter i Nordirak er flygtet fra krigshandlinger !!! Krigshandlinger! hvor manipulerende har TV2 lov at være. har de ikke skam i livet. Det er minoritetsgrupper, der er flygtet fra en islamisk terrorgruppes myrderier, skæren hovedet af børn, voldtagning o.s.v. . Man ved efterhånden, at man aldrig nogensinde skal tro på hverken DR eller TV 2. Er deres medarbejdere virkeligt så inkompetente eller har de en skjult dagsorden ?

  Comment by Repsnørb — August 9, 2014 @ 10:22 pm
 3. Det er ganske evident, at danske medier -bevidst- fordrejer den slags historier men kan en medvirkende årsag ikke være at de enkelte journalister er for dårligt uddannede?
  Hvordan kan de i øvrigt være andet når lærerstaben på Journalisthøjskolen består af gamle 70ér marxister.

  Comment by Charles Andersen — August 10, 2014 @ 5:12 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress