Hykleriet

Multikultur, islam — Drokles on March 11, 2008 at 6:03 am

Hvorfor siger de ikke, hvad de er bange for? Fra Jyllands-Posten

Det slovenske EU-formandskab tager kraftigt afstand fra hollandsk anti-koran film og udråber den som en provokation, der kan krænke millioner af mennesker og derfor bør undgås. I stedet bør alle nu udvise forsigtighed, lyder budskabet fra Unionens formand.

Dermed fordømmer EU-formandskabet den højreorienterede hollandske politiker Geert Wilders plan om at offentliggøre en islam-kritisk film i nærmeste fremtid.

”Konfrontationer bør undgås. Jeg forstår ikke, hvorfor man vil score politiske points med sådanne provokationer, der påvirker mange mennesker, måske millioner af mennesker. Så lad os være meget forsigtige,” sagde den slovenske udenrigsminister Dimitrij Rupel efter et møde i dag for Unionens 27 udenrigsministre i Bruxelles.

Den kratige afstandtagen og profetien om at filmen vil “påvirke” millioner af mennesker hviler tydeligvis på den simple præmis, at islam er en voldelig religion, der afføder afstumpede reaktioner. Så sikker er EU-formandskabet på islamisk vold at de end ikke behøver at se filmen først. Selve emnet er nemlig forbudt ifølge islam og derfor noget vi i det frie Europa burde rette os efter. De er nemlig nøjagtig så bange for islam, som vi andre er, men de vil ikke indrømme det. Formandskabet kan stikke sig selv op i deres egen røv.

4 Kommentarer »

 1. “Formandskabet kan stikke sig selv op i deres egen røv”

  Ren poesi i mine ører :)

  Comment by Kimpo — March 11, 2008 @ 1:17 pm
 2. Jeg undrer mig altid over angivelsen af antallet af muslimer der bliver kränkede…gör det nogen forskel om det er 100000 eller 1000000000? Og i givet fald, hvor går gränsen? Hvor mange skal man kränke för man skal censureres? Hvem täller?

  Jeg er dagligt kränket over muslimers opförsel i Danmark, over den grove nedgöring af mit kön og mit köns frihed som hijab og burka er udtryk for. Så hvis man skal tage hensyn til kränkede fölelser, så burde muslimer i Danmark undlade at iföre sig den slags kränkende töj.

  Nej forresten - muslimer i hele verden faktisk! Vi lever jo i en globaliseret verden hvor man ska omgåes friheden med ynde….

  Iövrigt burde alle vi der föler os kränkede af den muslimske kvindeforagt begynde at opföre os ligesom de sarte muslimer. Så kan det väre vi fik lidt opmärksomhed…

  Comment by Anne Marie Buch — March 11, 2008 @ 1:37 pm
 3. Jeg troede sjovt nok at trusler om vold mod suveræne nationers affærer blev afskaffet med den Vestfalske Fred. Men det var vel kun indtil de civiliserede lande fik noget at skulle have sagt.

  Det er sgu underligt at vi i Vesten er resten af verden fuldstændig overlegen, moralsk men også økonomisk og militært, men alligevel opfører vi os som om vi var en lille gruppe af svage lande omringet at store stærke og aggressive nationer. Der er så mange mulige forklaringer men jeg kan simpelthen ikke fatte hvorfor det er sådan - det er aldrig nogensinde sket før i verdenshistorien at den stærke part lever på knæene foran den svage part.

  Comment by Rettentilselvforsvar — March 11, 2008 @ 4:07 pm
 4. “Why should a man with a gun fear aman with a stick?”

  Fordi manden med pistolen ikke tör bruge den. Hele de samlede etablisement at MSM ville kaste sig frådende over os hvis vi forsögte at slå igen.

  Se blot hvad der sker for Israel hver gang de forsvarer sig selv.

  Comment by Anne Marie Buch — March 12, 2008 @ 5:23 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress