Det er ikke Israel der myrder palæstinensiske børn

Forbrydelse og straf, Pressen, islam — Drokles on March 5, 2008 at 4:00 pm

Endelig er der lidt opmærksomhed om Pallywood, det palæstinensiske propagandaapparat. Fra Jyllands-Posten

Fransk tv-indslag om en palæstinensisk dreng og hans far, der bliver fanget i krydsild, blev et symbol på intifadaen i 2000. Men det er muligvis et falsum.

De chokerende tv-billeder gik verden rundt i 2000, da den franske tv-station France 2 kunne offentliggøre et indslag om et tragisk sammenstød i Gazastriben.

En voldsom skudveksling brød ud mellem palæstinensiske betjente og israelske soldater ved den jødiske bosættelse Netzarim den 30. september 2000.

Skrækslagen dreng

Midt i det hele kryber den skrækslagne 12-årige Mohammed al-Durra i ly hos sin far, der bønfalder om at indstille skyderierne. Pludselig synker den livløse dreng sammen midt i kugleregnen, der også sårer faderen.

Dramaet blev et symbol på den palæstinensiske opstand, og palæstinenserne fastslog hurtigt, at drengen var blevet dræbt af israelske kugler.

(…)Ifølge Jean-Claude Schlinger, der har fungeret som ballistisk og retsmedicinsk ekspert ved franske domstole i 20 år, kan al-Durra umuligt være dræbt af israelske kugler.

“Hvis Jamal (drengens far) og Mohammed al-Dura faktisk blev ramt af skud, kunne de - ud fra et teknisk synspunkt - ikke være kommet fra den israelske stilling, men kun fra retning af den palæstinensiske position,” skriver Schlinger ifølge den israelske avis Haaretz i sin rapport.

Jean-Claude Schlinger har rekonstrueret episoden og fastslår vedrørende faderens kvæstelser:

“Antager man, at skuddene kom fra den israelske stilling, ville kun hans nederste lemmer være blevet ramt, fordi resten af kroppen var beskyttet af huset på stedet.”

Men hvem skød så drengen?

7 Kommentarer »

 1. Og det palæstinensiske galehus støttes fortsat af danske skatteydere ,heller ikke her har det gjort en forskel at vi har en “borgerlig” regering.

  Comment by PB — March 5, 2008 @ 9:49 pm
 2. Nej, der er lang vej igen.

  Comment by Drokles — March 6, 2008 @ 12:54 pm
 3. “Men hvem skød så drengen?”

  Helt ærligt Drokles. Følger du slet ikke med? Det var naturligvis lejesoldater sendt af Den Store Satan for at hjælpe Den Zionistiske Entitet med at miskreditere Guds Krigere. De jødiske dommere og advokater i retsagen er naturligvis købt og betalt af Den Zionistiske Entitet, som - og det ved jo enhver - styrer Den Store Satan efter forgodtbefindende som et led i Den Store Plutokratisk-Zionistiske Sammensværgelse (DSPZS) der ønsker at frarøve muslimerne deres olie. Må Allah forpurre deres onde planer!

  A propos, jeg hørte forleden i moskéen, at Bush i virkeligheden er Jøde. Han påstår ganske vist, at han er kristen, men hans kok sværger på, at han (altså Bush) altid spiser med hat på om fredagen. Så kan du jo selv drage dine egne konklusioner. Ville en muslim måske lyve?

  Comment by Mikael — March 6, 2008 @ 5:00 pm
 4. Og det er måske så her Bilderberg’erne kommer ind på scenen??

  Comment by PB — March 6, 2008 @ 6:45 pm
 5. http://www.seconddraft.org/movies.php har en fin gennemgang af filmproduktionen i “Pallywood” i Palæstina, specielt med fokus på denne episode.

  Comment by Lars — March 8, 2008 @ 4:04 pm
 6. Ja der bliver nok fortalt mange “interessante”
  historier,som helt sikkert “ignoranten” kan få en
  del ud af,etc.etc.
  Sørgeligt at ovennævnte skribent Mikael æder sådan
  en gang vrøvl,-uvidenhed er en farlig følgesvend.!!
  bernadotte36
  08-03-2008

  Comment by erik pedersen — March 8, 2008 @ 6:29 pm
 7. [...] Sandheden har vundet en betinget sejr i det franske retssystem. Det handler om den lille dreng og hans fader, der under den intifada, der fulgte Sharons gåen omkring i sit eget land, måske blev skudt og dræbt. Israelske soldater fik skylden, men sagen var fra starten indhyldet i mysterier, som jeg tidligere har været inde på. Fra Jyllands-Posten Sagen går tilbage til den 30. september 2000. Under en skudveksling ved bosættelsen Netzarim søgte den 12-årige Mohammed al-Durra sammen med sin far ly bag en 70 centimeter høj cementblok. På slørede billeder ser det ud, som om både far og søn rammes. [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress