Venstrefløjens seneste antisemitiske spring

Antisemitisme, Arabere, Diverse, Frankrig, Israel, Racisme, Terror, islam, muhammed, venstrefløjen — Drokles on July 17, 2014 at 2:05 pm

Jeg har engang trykket Mogens Lykketoft på næven, men jeg tror ikke jeg kender en eneste antisemit. Selv blandt mine mest venstreorienterede venner kan jeg forestille mig nogen ville reagere negativt på en jøde. Jo, meninger om jødedommen, ortodoksi og Israel er der mange af, men ingen mening om det enkelte menneske førend man kender det. Men venstrefløjen abonnerer dog gladeligt på antisemitiske fortællinger.

De drages ukritisk af ideen om en magtfuld lobby, der styrer end hvilken som helst amerikansk præsident, selv Obama, til ikke at straffe Israel, som det ville være naturligt og retfærdigt. Når de er rolige og besinder sig siger de Den Israelske Lobby og kan ind imellem lægge til at den også omfatter kristne grupper. Når de bliver ophidsede eller fulde er det Jødelobbyen eller Den Jødiske Lobby. Og det er mere præcist for det afslører hvorfor de drages så ukritisk af en fortælling om en hvorfor en lobby kan blive så magtfuld når den ingen penge kan tilbyde det ellers pengestyrede USA.  Fortællingen om Jødelobbyen er fortællingen om Zion Vises Protokoller. Når du ser noget er galt i Verden så er det fordi at Jøden sidder bagved og trækker i tråden.

Venstrefløjen overtager derfor også sømløst arabernes og muslimernes fortælling om Israel-Palæstinakonflikten. Man delegitimerer Israel med at staten er ny og derfor kunstig samtidig med at man lystigt bruger begrebet Palæstinenser, skønt det begreb er endnu nyere og opfundet til at delegitimere jødernes ret til eget land. Venstrefløjen benægter at arabernes og muslimernes modstand ikke skyldes konkrete grænsedragninger, men derimod religiøst begrundet væmmelse over eksistensen af jøder på, hvad de anser som muslimsk jord.  Venstrefløjen ser derfor ikke, hvad der sker når de overtager land-for-fred paroler og omtaler Israel som en besættelsesmagt. Langsomt glider deres paroler over i arabernes og muslimernes forståelse, så jødernes skal opgive Israel for fred fordi Israel i sin egen eksistens er en besættelsesmagt. Og nu er der taget endnu et spring med Hamas parole om Israels snarlige undergang og jødernes snarlige udslettelse

skc3a6rmbillede-2014-07-17-kl-133701

Billedet er blev kommenteret og ‘liket’ af flere - blandt andet af SF’erne Trine Pertou Mach og Pernille Frahm samt Signe Færch fra Enhedslisten” skriver BT og sætter det ind i sin historiske ramme

Udtrykket ‘fra floden til havet’ med henvisning til Jordanfloden og Middelhavet, der ligger på hver sin side af Israel og Palæstina, blev første gang brugt af Muhammad Deif, øverstkommanderende for Izzadin Kassam, som er Hamas væbnede styrker. I anledning af Hamas-bevægelsen 23 års fødselsdag sagde han:

- I vil ophøre med at eksistere og Palæstina, med Jerusalem, Al-Aqsa moskeen, landsbyerne og byerne vil forblive vores, fra floden til havet. I har ingen ret til en tomme af dette land og vi vil aldrig overgive os til jer så længe der er én muslim tilbage på jordens overflade, sagde han ved den lejlighed.

Nu angribes synagoger igen i Europa

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress