Man hører det hele tiden

Diverse — Drokles on July 19, 2014 at 7:24 pm

I BT kunne man forleden læse om at mordet på Sinem Fener har rystet indvandrerkvinder i Danmark fordi det er toppen af isbjerget.

Det er ifølge hende en gruppe i befolkningen, der ikke får opmærksomhed nok.

- Sinem Fener døde desværre i går, og det rystede mig. Det er endnu et tegn på de problemer, der er med vold mod indvandrerkvinder i Danmark, siger hun.

LÆS OGSÅ: Sinem anmeldte sin drabsmand få dage før hun blev skudt

Hjalp tusindvis af kvinder

Fatma Kara kender mange indvandrerkvinder, der oplever vold i hjemmet. Ifølge hende er mange indvandrerkvinder bange for at miste familien, hvis de anmelder deres mænd.

- Familiemønstre betyder meget. Jeg er selv mor. Det er mit ansvar at hjælpe min mand og mine børn. Derefter naboen og så resten af byen. Men der er meget vold i blandt andet tyrkiske hjem, og jeg kender mange kvinder, der lider, siger hun.

I lige linie skriver Avisen.dk om det åndelige fængsel de 30 gram stof

I en artikel i hjemløseavisen, Hus Forbi, fortæller en 18-årig muslimsk kvinde, der oprindeligt stammer fra Somalia, hvordan hun har måttet leve som hjemløs det seneste år.

Hun er nemlig blevet smidt hjemmefra af sin mor, fordi hun længere ønskede at bære tørklæde.

Piger som den 18-årige er noget, man oplever et stigende antal af på Café Klare, der tager sig af hjemløse. Det fortæller Ane, der ersocialrådgiver på stedet.

Volden mod især kvinder i muslimske kredse er en direkte udløber af den ydmygende status kvinder har i islam. Førend venstrefløjen forstår at det ikke er racisme at bekæmpe islam som religion vil de fortsætte med at svigte kvinderne.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress