Islamisk barbari

Arabere, Arabiske forår, Muslimguf, Syrien, islam — Drokles on July 4, 2014 at 11:51 am

Jeg skal advare om stærke billeder af utilsløret barbari. Fra omtalen

Watch How This Muslim Woman Bashes A Man To Death With Hammer, And How A Muslim Teen Stabs Man In The Head

Dera’a province, these are the actions of the moderate rebels and their wives and children These are not ISIS or JAN Or the ‘bad alqaeda’. These are the ‘people’ that Obama wants to give $500 million dollars to. They make children stab tied up soldiers and beat them to death. The young man had no chance to defend himself. He dared to be patriotic to his country.

Det er svært for vesterlændinge at sætte sig ind i denne form for myrderier. Holocaust, som vel er selv målestokken for grusomhed (hvilket i sig selv ikke er urimeligt, men som nok desværre slører vores opmærksomhed for andre grusomheder) var udført og systematiseret af specialister og udført indhyllet af løgne og halvt i dølgsmål. At menneskets avne til barbari ikke var udryddet af civilisation men kun midlertidigt fortrængt blev Europas traume.

Opførselen giver her giver mindelser om massemyrderierne i Rwanda, hvor hutuer myrdede løs på tutsier. En historie jeg kan huske fra aviserne dengang var en hutu kvinde der løb ind til tutsi naboen og hakkede deres børn ihjel med en machete. Hutuernes myrderier var folkelige, grusomhed og barbari var allemands eje. Det faldt dem naturligt, som en følge af normer; sæd og skik. Og således også muslimerne som vi ser. Forældre har deres børn med for at se på og alle kan deltage efter behag og afstumpethed.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress