Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-includes/http.php on line 61

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/monokultur.dk/public_html/wp-content/plugins/bannage.php on line 15
Monokultur » Elefanter i rummet


Elefanter i rummet

Diverse — Drokles on August 20, 2014 at 4:42 am

Hver dag konfronteres man med politikere og journalister der taler omkring virkelige problemer uden at nævne dem med et ord. Som den engelske formand for the Liberal Democrats Nick Clegg, der forleden hævdede at man ville ophidse moderate muslimer, hvis man underviste i engelske værdier i skolen. Ikke et ord om at muslimer selv i deres moderate repræsentation i så fald stod i en fjendtlig modsætning til England og dets liberale og nationale værdier. At englænderne ikke kan være englændere i deres eget land. Ja, end ikke en refleksion over hvad islam egentlig er når man har en betegnelse som moderate muslimer.

Måske var det ikke en elefant i rummet da den engelske premierminister David Cameron i sine bizarre lykønskninger til muslimerne som de gik i gang med ramadanen nævnte deres uvurderlige bidrag til friheden, som de gjorde ved i tusindvis at tjene som soldater for det britiske imperium under 1. Verdenskrig. Som bekendt var briterne og de allierede i krig med selveste det muslimske kalifat Osmannerriget. Men det var svært at overse  diskriminationsforsker Mira Skadegaard Thorsens elefant fra en kronik i Politiken. Her harcelerede hun over den strukturelle daglige diskrimination og her er præsentationen af indvandrere særligt vigtig: ”Ind i mellem ses ’solstrålehistorier’ som alene opnår nyhedsværdi, fordi de er med til at bekræfte den gældende negative norm; de fungerer som undtagelser.” Ikke et ord om virkeligheden.

Så meget har man mistet sansen for ordenes betydning at Jyllands-Posten føler det helt logisk i en overskrift at påstå at “Danskere hylder rabiat bevægelse på sociale medier“. Den rabiate bevægelse er den muslimske ISIS, der hæger rundt i Irak og Syrien for tiden. Danskerne er muslimer med dansk pas. ISIS er sunni muslimer og myrder løs på ikke-muslimer for ikke at være muslimer og på shiamuslimer for ikke at være rigtige muslimer. Det er en muslimsk debat der har raset i mere end 1.300 år og nu igen truer den for alvor med at bryde ud i et større opgør. Men mens alle alarmer blinker viderebringer medierne de glade håbe om at “Stormoske i København forener trosretninger” og fremfører imamens ord som var det noget værd

- I vores hellige koran er det nævnt sort på hvidt, at vi skal samarbejde og især med de kristne, som også er bogens folk, også jøder som også er bogens folk, som har hellige skrifter fra Gud. Vi har mange fællesskaber.

Hver gang en journalist hører nogen udtale sig om begrænsede mængder burde spørgsmålet “hvad med resten?” komme som skidt fra en spædekalv. Så mester, hvad med de der ikke er Bogens Folk? Her er vi henvist for vores licenspenge til selv at grave i muslimernes hellige skrifter og kan i koranen læse

Sura 9 (Omvendelse) vers 29: Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået Skriften, skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat!

10468679_767170613322658_2946661217333261086_n

Nogle gange stikker virkeligheden dog hovedet frem så ingen kan undgå at påtale det som da talsmanden for den nye stormoske i København udtalte sig negativt om homoseksuelle. Homoseksuelle er de godes darling for tiden, symbolet på europas frisind og så gør det mindre at moskeen, muslimsk som den er, også går ind for dødsstraf for apostasi. Ej heller påtalte nogle af de gode kvinder kønsopdelingen, hvor kvinderne er henvist til en afskærmet afdeling.

BT fik, hvad de kaldte “en velintegreret pakistaner” til at oversætte en imam ved en anden moske

For øjnene af 500-600 troende muslimer samlet til fredagsbøn i Islamisk Kulturcenter på Horsebakken i København, gik deres åndelige overhoved, imamen Farouk Sultan, amok i en rus af trusler om mord, bål og brand. Målet for imamens religiøse raseri var den herboende redaktør af den dansk-pakistanske avis Lahore, Mohammed Hanif Chaudry fra Søborg. Imam Farouk Sultans besked til Chaudry var klar og tydelig: Chaudry er en “kætter, en forfører og Satan selv”. Bed om tilgivelse eller risikér at blive dræbt og brændt foran forsamlingen. Samtidig opfordrede imamen under bønnen forrige fredag sin menighed til at brænde og boykotte avisen, og for at lægge vægt bag sine ord lod imamen sine ophidsede tilhængere afbrænde eksemplarer af Lahore foran forsamlingen. Det var som scener fra “fatwaen” mod den dødsdømte forfatter Salman Rushdie. To dage senere, sidste søndag, blev de samme dødstrusler udspredt i radioprogrammet, Aap ki Awaz, der sendte en båndoptagelse fra moskeen. Programmet hører under urdu-redaktionen på Radio Storkøbenhavn, der ejes af LO.

Såeh, hvad med menigheden? Hvorledes reagerede de? Og hvad kan man dog tolke, om noget overhovedet, ud af at radioprogrammet Aap ki Awaz sendte en båndoptagelse fra moskeen to dage senere? For det er historien om en imam og ikke historien om den voksende minoritet af muslimer der underminerer vores samfund.

Den historie får man bagvendt når man i Jyllands-Posten kan læse Rune Selsing skrive “Palæstinenserne udgør en stemme i debatten, som er umulig at ignorere” i et ellers forrygende indlæg. Selsings politikenske parafrase fanger ufrivilligt at palæstinenserne, som alle muslimer, ikke er demokrater men stemmer en bloc, på hvad der gavner islams og palæstinensernes sag. Ingen deling efter overbevisning thi islam tåler ingen deling.

Og netop dyrkelsen af palæstinensersagen bringer antisemitismen frem i lyset. Den konservative Rasmus Jarlov proklamnerede en kalotmarch med udgangspunkt i en muslimbelastet del i København efter en journalist iført kalot havde følt sig truet. Medlem af Nørrebro Lokaludvalg  Uzma Ahmed Andresen advarede på sin egen bagvendte måde mod den multietniske kruttønde således ifølge Danmarks Radio

- Jeg frygter, at demonstrationen er en konfliktoptrapning, og at der er nogle enkeltpersoner, der reagerer på den provokation, der ligger i det, og at det kommer til at tegne et billede af, at Nørrebro er et sted, der er i oprør, siger hun.

Efterfølgende var Uzma Ahmed Andresen ifølge Modkraftmeget lettet” “over, at arrangementet forløb uden problemer“. Den 90 år gamle jøde Svend Allan Horwitz mente i Berlingske Tidende ligeledes at en kalot march vil være at “hælde benzin på bålet” samtidig med at han benægter at der nogensinde havde eksisteret et bål, med denne forrygende sætning

“Jeg har aldrig i mit liv oplevet antisemitisme. Heller ikke dengang i 1943, da mine danske landsmænd hjalp mig til Sverige.”

Og som om det ikke var nok, så leverede hr Horwitz endnu et pragteksemplar

Og pludselig, efter vi har brugt så mange år på at få religionen ud af de offentlige rum, bliver en hovedbeklædning gjort til et vigtigt og stort problem

Men ingen kan skyde sig selv i foden som ‘nydanskere’, som man kunne se et forrygende eksempel på i BT

- De siger, de vil have indvandrere i politiet, men jeg tror dem ikke. Hvis det virkelig var tilfældet, måtte de acceptere små ting i straffeattesten, for jeg kender ikke mange indvandrere, som ikke har lavet et eller andet galt på et tidspunkt, siger Rames, der i går blev fyret med 700 andre medarbejdere fra Danish Crown i Grindsted.

Vise ord.

3 Kommentarer »

 1. Fremragende indlæg om elefanter og muslimer!!

  Blot en enkelt ting: Alle danske multikulturalister kalder konsekvent Allah for Gud. Det bagvedliggende rationale synes at være skabelsen af en overordnet forening mellem os og muslimerne: Vi er jo i grunden ens, er budskabet. Allah er herefter - som vores gode Gud - ikke voldelig, men tilgivende og altomfavnende, hvilket jo er en rendyrket multikulturalistisk løgn.

  Forfatteren til ovenstående - som nævnt fremragende indlæg - kommer desværre også for skade at kalde Allah for Gud og opfordres hermed - i bedste mening - til at ændre dette fremover.

  Mvh.

  Michael Hammers

  Det er jo ike forener os og muslimerne, synes at være det bagvedliggende rationale

  Comment by Michael Hammers — August 20, 2014 @ 2:12 pm
 2. Tak Michael Hammers. Det er rettet.

  Jeg er helt enig i at Allah ikke er Gud og sammenblandingen skal man holde sig fra. Flere i den venstredrejede del af min omgangskreds insisterede for godt et årti siden på samme fejl da de sluttede at siden der kun kunne være en almægtig gud så Måtte Allah og Gud være den samme. Jeg endte med at insistere på at siden brasilianerne og argentinerne mener at Pele henholdsvis Maradona var den største gennem tiderne så måtte der være tale om den samme fodboldspiller.

  Comment by Drokles — August 20, 2014 @ 4:58 pm
 3. Super, Drokles.

  Og godt og rammende “billede”: Pele og Maradona. Den slags virker bedre end at argumentere stolpe op og stolpe ned …

  Comment by Michael Hammers — August 21, 2014 @ 8:11 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress